Per començar, el ‘coco’

L’FC Andorra ja coneix el calendari de la segona fase de la temporada, en la qual lluitarà per intentar ficar-se entre els tres primers classificats del grup 3C de Segona B, que donen dret a jugar la promoció d’ascens. Seran tot just sis partits. I el primer, el cap de setmana vinent, tot un repte: visitarà Prada de Molas l’Ibiza-Eivissa, incontestable líder del 3B.

Així ho ha determinat el sorteig del calendari d’aquesta segona fase celebrat per la Federació Espanyola. El grup 3C estarà format per Ibiza-Eivissa, Alcoià i Vila-real B (els tres millors del subgrup 3B) i per Nàstic, Barcelona i Andorra (els del 3A). Seran sis jornades en les quals no es repetiran enfrontaments ja donat a la primera fase. És a dir, els tricolors jugaran en anada i tornada contra els tres equips del 3B.

I el primer compromís serà el cap de setmana vinent -en dia i horari per confirmar- amb el rival que, números a la mà, és el ‘coco’ del grup: l’Ibiza-Eivissa. El partit es disputarà a Prada de Moles. En la jornada 2, l’Andorra visitarà la ciutat esportiva del Vila-real i en la 3 rebrà l’Alcoià. En la segona volta, es repetiran els mateixos enfrontaments, però amb el camp canviat. La segona fase s’allargarà fins al cap de setmana del 8 i 9 de maig.

51079750747 6fe938869d k

Relacionat

Per disputar la promoció d’ascens a Segona A, cal quedar entre els tres primers. També hi ha l’opció de ser el millor quart de tots els grups C de Segona B. El que comptarà per calcular les posicions no seran directament els punts sumats, pel nombre diferents de partits disputats fins ara (20 en el subgrup 3A i 18 en el subgrup 3B). Es farà un coeficient dividint els punts sumats entre els duels disputats.

El primer rival dels tricolors és el rival del grup que millor primera fase ha fet. Dels 18 partits jugats ha guanyat dotze i empatat quatre. Només n’ha perdut dos. Suma 26 gols a favor i només 5 en contra. En total, ha aconseguit 40 punts, més que el campió del subgrup 3A malgrat haver disputat dos duels menys.

altaveu.com

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *