5 plans culturals (+ 10 festivals) pel cap de setmana

Per amor a l’Hart i el carrer

DIVENDRES I DISSABTE / L’HOSPITALET DE LLOBREGAT

La rambla Marina i la plaça Lluís Companys acullen una nova edició del Festival d’Arts de Carrer de l’Hospitalet de Llobregat, el Per amor a l’Hart. Atenció, divendres, a l’imprescindible Cabaret de Circ i a l’espectacle No sin mis huesos de la companyia de dansa Iron Skulls (a la foto). I dissabte, al circ de The Flying Dutchmen i a la dansa de Mar Gómez, entre d’altres. De franc i a l’aire lliure.

Art a la Vinya

A PARTIR DE DISSABTE / LA POBLA DE CÉRVOLES

Una gran petjada el taló de la qual sobresurt i alberga una olivera és La huella, l’obra de l’austríaca Eva Lootz, que s’incorpora a La Vinya dels Artistes de Mas Blanch i Jové, creada per Josep Guinovart a les Garrigues. La huella comparteix paisatge amb obres de Brossa, Carles Santos i Frederic Amat, entre d’altres.

Ramon Mirabet i Luz Casal al Sons del Món

DIVENDRES I DISSABTE / CASTELLÓ D’EMPÚRIES

El pop-rock de Ramon Mirabet inaugura avui la 12a edició del festival Sons del Món a Castelló d’Empúries. Demà serà el torn de Luz Casal, i fins al 3 d’agost hi actuaran The Original Wailers, Texas, Morat i Rozalén, entre d’altres.

Els 10 festivals d'aquest cap de setmana

Els 10 festivals d’aquest cap de setmana

Circ al barri!

DISSABTE I DIUMENGE / BARCELONA

Acròbates, pallassos, tallers i exposicions fotogràfiques s’escampen pel barri del Besòs i el Maresme dins la tercera edició del festival de petit format Sant Martí de Circ. Dos dies d’espectacles gratuïts a peu de carrer.

Llegendes populars

DISSABTE I DIUMENGE / SANT MARTÍ DE TOUS

La pallassa Pepa Plana (a la foto), l’actriu Clara Segura i l’actor Josep Julien són alguns dels participants en la desena edició del Festival de Llegendes de Catalunya, que organitza l’Associació És Llegenda, a l’Anoia. Una de les novetats d’aquesta cita amb la memòria popular és un escape room de bandolers.

Anar a la font – Ara.cat

Deixa un comentari

%d bloggers like this: