25 músics catalans graven una nadala per als presos polítics

Avui s’ha presentat el videoclip de “Nadala contra la repressió”, amb la participació d’Àlex Pérez, Alicia Rey (Sense Sal), Carla Gordo i Pau Mas (Bemba Saoco), Amadeu Casas, Àngel Armenteros (La Banda del Panda), Gemma Humet, Guillem Solé (Buhos), Xènia Costa (Koalanú), Jordi Ginesta, Jordi Montañez, Josep Bordes i Maria Cruz (Pepet i Marieta),Mabel Flores, Marc Riera (Doctor Prats), Pol Fuentes, Xavi Ciurans (Gertrudis),Martina Tresserra, Pau Angelats i Pau Foraster(Cuits) i Paula Giberga (La Folie).

Vint-i-cinc músics d’arreu de Catalunya s’han unit per reinterpretar dues nadales populars (“El noi de la mare” i “Santa Nit”) i dedicar-les als presos polítics. Entre tots ells han arranjat aquest medley nadalenc amb una nova lletra creada especialment per a l’ocasió, confeccionant un tema que acompanyarà els líders independentistes empresonats en aquestes dates assenyalades, que hauran de passar lluny de familiars i amics. De l’esforç i la creativitat de tots aquests artistes neix la “Nadala contra la repressió”, que s’emetrà el 25 de desembre durant la segona edició de Nadal a la presó, un programa especial fet per periodistes i tècnics voluntaris que sonarà a les ràdios municipals catalanes i que es podrà sentir des de les presons de Lledoners, Mas d’Enric i Puig de les Basses.

La “Nadala contra la repressió” és una iniciativa del col·lectiu Músics contra la Repressió. Els arranjaments són de Josep Bordes, que a més signa la lletra al costat de Jordi Ginesta, Pol Fuentes i Laura Duran.

Anar a la font – Enderrock.cat

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

%d bloggers like this: