La gala 10 d'”OT 2023″ escull als tres primers finalistes entre crits de “tongo”

La desena gala d’OT 2023 a Amazon Prime Video va arrencar amb l’actuació grupal dels vuit concursants que encara seguien a l’acadèmia amb el “We are young” de Fun. Després d’això, van actuar els dos nominats: Chiara i Lucas, seguits de la resta de concursants que van actuar en solitari.

El primer en actuar va ser Lucas que va fer la seva pròpia versió d“I don’t want to miss a thing” d’Aerosmith. L’altra nomianda de la nit va ser Chiara que va interpretar “You oughta know” d’Alanis Morissette. El duel entre els dos nominats havia mobilitzat als fans de tal manera que el programa va aconseguir una participació de rècord. “Hem superat els 8 milions de vots, és una burrada“, va revelar Chenoa abans d’anunciar qui era l’expulsat de la nit.

Finalment, amb un 67% dels vots, els espectadors van decidir salvar Lucas Curotto i per tant, Chiara va haver d’abandonar l’Acadèmia.

Els tres primers finalistes

Després de les actuacions de la resta de concursants, el jurat va puntuar de l’1 al 10 la seva trajectòria al concurs per escollir als dos primers finalistes de l’edició. Naiara va ser la més votada amb un total de 28,5 punts; seguit de Juanjo amb 27; Bea, Paul i Lucas en van obtenir 26,5; mentre Ruslana i Martin en van tenir 24,5.

Una votació que no va estar exempta de polèmica quan la membre del jurat Buika, va donar la seva pitjor nota, amb un 7,5, a Ruslana. La qualificació no va agradar al públic del plató com així ho va expressar quan va començar a cridar: “Tongo, tongo!”.

Els dos més ben puntuats, Naiara i Juanjo, es van convertir en els dos primers finalistes. A ells, s’hi va afegir Paul Thin que va ser l’escollit pels professors. D’aquesta manera, Bea, Lucas, Ruslana i Martin, van quedar nominats i ara seran els espectadors els qui decidir el seu futur al concurs que ja està en la seva recta final.

ELLOS son LOS TRES PRIMEROS FINALISTAS de #OT2023 ???? ¡Enhorabuena, chicos! ????✨ Nos vemos EN LA FINAAAAAAAAL ???? #OTGala10 pic.twitter.com/l6J55159ph

— Operación Triunfo (@OT_Oficial) February 5, 2024

Les actuacions de la gala 10

L’entrada La gala 10 d'”OT 2023″ escull als tres primers finalistes entre crits de “tongo” ha aparegut primer a El Món de la Tele.

#ACTUALITAT, OT2023

El Món de la Tele – Read More

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *