El futur edifici del Mercat de l’Estrella tindrà al damunt 20 pisos de lloguer social per a joves

El nou edifici que acollirà el Mercat de l’Estrella tindrà 20 pisos de lloguer social per a joves. Es construiran damunt de l’equipament. Ho ha anunciat la regidora del districte de Gràcia, Laia Bonet, al Consell de Barri del Camp d’en Grassot d’aquest dilluns. La regidora ha aprofitat el consell del barri per explicar al veïnat una informació que ja s’havia fet pública al Programa d’Actuació Municipal (PAM) del districte de Gràcia. Ara, però, ha donat més detalls de manera pública: són una vintena de pisos de tipus dotacional i per a joves “que seran una realitat un cop acabem les obres del nou mercat”.

“Un districte amb manca d’espais per fer habitatge”

Laia Bonet ha explicat que aixecar el nou mercat ha sigut una oportunitat per aprofitar i imaginar altres usos que fossin compatibles amb aquest equipament i el barri, en aquest cas habitatges: “Es requereixen espais perquè són molt escassos al barri i al districte en general”, ha afegit la regidora durant el consell.

Segons ha afirmat Bonet, els projectes relacionats amb el Mercat de l’Estrella ja s’estan enllestint. Al darrer plenari de Gràcia es va revelar el calendari previst: passat l’estiu es construirà la carpa provisional i a finals del primer trimestre del 2025 els paradistes ja s’hi podran traslladar.

La informació relacionada amb el Mercat de l’Estrella ha anat arribant amb comptagotes en les últimes setmanes. Fa pocs dies també va transcendir a través de l’estudi geotècnic publicat que el mercat, del 1957, no es reformarà, sinó que ha d’anar a terra per solucionar els problemes estructurals d’aluminosi.

Font: betevé – Read More

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *