Cursa Diagonal DiR-Guàrdia Urbana 2024: Recorregut, inscripcions i tot el que cal saber

La Cursa Diagonal DiR 2024 Guàrdia Urbana arribael diumenge, 26 de maig. Serà la desena edició d’una prova que té com a tret característic que els participants recorren la Diagonal de nord a sud. La lleugera baixada permet els corredors fer bones marques en un circuit molt ràpid, ample i sense gaires curves.

Si no et vols perdre la competició, t’expliquem tot el que cal saber sobre la Cursa Diagonal DiR 2024 Guàrdia Urbana, amb el recorregut i les inscripcions.

Informació bàsica de la Cursa Diagonal DiR 2024

Quan es disputa? El diumenge, 26 de maig.

A quina hora? La sortida serà a les 8.30 h, els corredors tindran una hora i 30 minuts per fer la prova.

Quina distància té? 10 quilòmetres.

Punt de sortida? Avinguda Diagonal, Palau Reial de Pedralbes.

Punt d’arribada? Avinguda Diagonal, Passeig Garcia Faria.

Categories: 7 categories. Júnior, Sènior, Veterans A, B i,C i D i per clubs

Avituallaments: Km 5 i al punt d’arribada.

Quants corredors hi participaran? 12.000, el màxim d’inscrits permesos.

Recorregut de la Cursa Diagonal DiR 2024: 10 k

A les 8.30 h, la cursa començarà a l’avinguda Diagonal amb l’avinguda de Pedralbes. Els participants passaran per la plaça de Francesc Macià, continuaran pels carrils centrals i giraran al passeig de Gràcia (3,5 km de la prova). Aquí, baixaran fins al carrer de València i aleshores giraran a la dreta pel carrer de los Castillejos, per on baixaran fins al carrer de Bolívia. Aquí, giraran per anar a buscar el de Badajoz, per on pujaran per agafar de nou la Diagonal i finalitzar la cursa, passant pel carrer de Josep Pla, al passeg de Garcia Faria. Amb motiu dels 10 km de cursa, hi haurà carrers tallats i afectacions al trànsit i al transport públic.

Recorregut dels 5 quilòmetres

La cursa té també una prova de 5 quilòmetres per aquells que no vulguin fer els 10. L’Inici és el mateix, a l’avinguda Diagonal davant de Palau Reial fins al Passeig de Gràcia (Plaça 5 d’Oros). A partit d’allà es continua per carrer de València i es gira a l’esquerra per l’avinguda Diagonal a l’alçada del carrer de Nàpols on s’acaba la cursa entre Nàpols i Sicília.

Inscripcions per la Cursa Diagonal DiR Guàrdia Urbana

Les inscripcions ja estan obertes. Es va fer una primera tongada d’inscripcions a un preu reduït del 27 de novembre al 3 de desembre del 2023 (6 euros per als socis i 7 per als no socis dels Clubs DiR). Del 4 de desembre al 29 de febrer el preu és de 12 euros per als socis amb xip groc (14 sense amb xip blanc) i 14 euros per als no socis dels clubs DiR (16 si no es disposa del xip groc). Aquests preus aniran augmentant dos euros per franges, primer de l’1 de març al 30 d’abril i després de l’1 al 21 de maig. Si queden dorsals disponibles hi ha una última franja del 22 al 25 de maig a un preu únic de 25 euros.

La fira del corredor

La recollida de la bossa del corredor començarà el divendres 24 de maig de les 10 a les 20 h en dues franges diferents. Continuarà el dissabte 25 de 8 a 18 h (també en dues franges de matí i tarda). El punt de recollida serà a la Fira del Corredor, ubicat al Diagonal DiR (Ganduxer, 25). La samarreta es recollirà a la botiga d’Asics (Av. Diagonal, 543) presentant el dorsal.

Font: betevé – Read More

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *