Últim dia de campanya de les eleccions municipals 2023 a Barcelona: Recta final | DIRECTE

La campanya electoral de les eleccions municipals 2023 a Barcelona arriba a la seva fi. Aquest divendres els candidats esgoten les últimes hores per captar la confiança dels votants. Segueix minut a minut aquest últim dia de campanya, amb les propostes finals dels candidats i els darrers actes i mítings dels partits.

Són hores decisives per a Ernest Maragall, Ada Colau, Jaume Collboni, Xavier Trias, Eva Parera, Daniel Sirera i Anna Grau, conscients que cap enquesta ha donat un clar guanyador de les eleccions i que, per tant, segurament caldran pactes per formar govern. De fet, aquests últims dies els alcaldables han intensificat els missatges apel·lant al vot útil, sabent també que els sondeigs assenyalaven que hi ha una gran quantitat de votants indecisos.

Els partits mobilitzen els pesos pesants en els mítings finals

Aquest vespre de divendres, a partir de les 19 h, els partits celebren els mítings finals de la campanya electoral i tots han mobilitzat als líders de les seves respectives formacions. Així, Maragall estarà acompanyat d’Aragonès i Junqueras, i des de Madrid vindran la vicepresidenta Yolanda Díaz per assistir al míting de Colau i el president Pedro Sánchez que anirà al de Collboni.

Què vols saber de les eleccions municipals a Barcelona?

Eleccions municipals 2023 a Barcelona: Calendari, candidatures, llistes, vot per correu i més | GUIAÚltima hora de les eleccions municipals 2023 a Barcelona, DIRECTE: Notícies dels candidats i llistesCandidats a les eleccions municipals 2023 a Barcelona: Qui opta a l’alcaldia?Programes electorals de les eleccions municipals 2023 a Barcelona: Què proposa cada partit?Enquestes de les eleccions municipals 2023 a Barcelona: Qui guanyarà el 28-M?Llistes de les eleccions municipals 2023 a Barcelona: Tots els nomsPorra de les eleccions municipals 2023 a Barcelona: Com creus que quedarà l’Ajuntament el 28-M?Resultats de les eleccions municipals 2023 a Barcelona: A partir de quina hora els sabrem?

Font: betevé – Read More

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *