Categories
E-NOTICIES.COM

Sirera ‘apunta’ a Trias

L’alcaldable del PP, Daniel Sirera, ha centrat la seva roda de premsa en qüestionar la figura de Xavier Trias com alternativa a Ada Colau i Jaume Collboni.

“Barcelona no es pot permetre quatre anys més de govern Collboni-Colau i l’alternativa que es dibuixa per part d’alguns tampoc ve a resoldre els problemes de la ciutat”, ha dit. “Alguns diuen que votaran Xavier Trias per fer fora Colau. Jo els hi dic que Trias no canviarà res, perquè Colau és un producte de Xavier Trias”, ha afegit.

“Trias no tocarà el tranvía de la Diagonal, ni farà fora els okupes de Can Vies, ni baixarà els impostos dels barcelonins, ni ens portarà la policia que els barcelonins necessiten per garantir la seva seguretat”, ha assegurat.

“Quan el seu partit va governar la Generalitat no ens va portar els tres mil Mossos que la ciutat necessita”, ha recordat, a més de sentenciar que “quan va ser alcalde no va resoldre cap problema, el que tenim ara és conseqüència de les seves polítiques”.

D’altra banda, ha anunciat que el PP farà una “campanya austera, a Barcelona ja hi ha massa despesa en propaganda. Els barcelonins no arriben a final de mes i els partits polítics hem d’intentar estalviar”.

Font: e-noticies: Última hora – Read More

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Generated by Feedzy
%d bloggers like this: