Categories
E-NOTICIES.COM

Repàs a un diputat de Junts

El diputat de Ciutadans Nacho Martín Blanco ha demanat a Salvador Vergés, de Junts, que no li digui “catalanòfob” i durant la sessió del grup de treball sobre l’assetjament en el sistema educatiu i el ciberassetjament ha criticat que el representants de JxCat afirmi que “els catalans no tenim res a veure amb aquesta gent (parlant de la resta d’espanyols)”.

Sobre la supuesta catalanofobia: pic.twitter.com/reqxS8NqA8

— Nacho Martín Blanco (@Nmartinblanco) March 16, 2023

Martín Blanco ha exposat que “em molesta que m’acusi de catalanofòbia” perquè “quan una persona respecta la pluralitat de la societat, quan parla les dues llengües de forma absolutament indistinta, quan respecta al seu interlocutor i quan a més mostra estima per les diferents manifestacions de la cultura catalana, siguin en català o castellà”. “És normal que a mi em molesti que vostè m’acusi de catalanofòbia”, ha sentenciat.

El diputat de la formació taronja ha assenyalat que Vergés “reivindica amb absoluta naturalitat la seva hispanofòbia” i ha remarcat que “a vostè no li ofèn que li cridi hispanofob, és una medalla”. “Li demano senyor Vergés, a més sempre he manifestat que no tinc res personal en contra de vostè i em resulta simpàtic més enllà del debat polític, que no em cridi catalanófobo”.

Finalment, ha lamentat que Dolors Sabaté (CUP) es refereixi a Catalunya “com un ens” però alhora “excloguin a la meitat dels catalans o a una part fonamental dels catalans, que a altres de catalans ens sentim espanyols”. “A l’hora de penjar etiquetes i de distribuir el món de forma més esquemàtica hauríem de ser més acurats”.

Font: e-noticies: Última hora – Read More

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Generated by Feedzy
%d bloggers like this: