Categories
E-NOTICIES.COM

Més del mateix

La federació de Barcelona del PSC i Units per Avançar han reeditat l’acord pel qual actual tinent d’alcaldia de Seguretat, Albert Batlle, s’incorporarà a la llista del candidat socialista, Jaume Collboni, per a l’eleccions municipals del 28 de maig a Barcelona.

Si Collboni accedís a l’alcaldia, Batlle seguiria al capdavant de l’àrea de Seguretat i assumiria també la direcció del districte de Ciutat Vella. Albert Batlle ha estat el responsable de la Guàrdia Urbana durant els talls de la Meridiana que han durat més de dos anys.

L’alcaldable socialista ha destacat “la centralitat del PSC i la pluralitat” de la llista. Batlle, per part seva, ha assenyalat que “fa quatre anys acordem el treball conjunt entre el PSC i Units per Avançar, avui som la primera força política a Catalunya, i aviat ho serem a Barcelona”.

L’acord s’ha rubricat en un acte celebrat en el centre cívic Vil·la Florida que ha comptat amb la participació del primer secretari del PSC, Salvador Illa, i del secretari general de Units per Avançar, Ramon Espadaler.

Font: e-noticies: Última hora – Read More

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Generated by Feedzy
%d bloggers like this: