La Febrerada, gran festa per l’economia social: programa

Arriba la primera edició de la Febrerada, la primera trobada festiva i de reflexió de l’economia social i solidària (ESS) de Barcelona. L’objectiu és generar un espai de trobada de diferents iniciatives per compartir reptes i avançar en la consolidació de l’ESS de manera coordinada. Per visibilitzar-ho, s’ha organitzat una gran festa. Us ho expliquem.

Quan?

Divendres, 10 de febrer del 2023

On?

Centre Cultural Albareda (carrer d’Albareda, 22). Paral·lel 62

Programa

La jornada es dividirà en dos moments: un espai matinal de reflexió i inspiració i un vespre festiu amb espectacles i concerts.

De 12 a 17.30 h. Centre Cultural Albareda (carrer d’Albareda, 22)

Hi haurà taules de conversa sobre l’impacte i els reptes de futur de l’ESS (Empresa Social i Solidària) i diverses ponències dirigides a les entitats que hi estan vinculades.

De 18 a 0 h. Sala Paral·lel, 62

18 a 17 h: Anna Polo i Oye Sherman seran les encarregades de presentar aquesta festa oberta a tota la ciutadania, que començarà amb un programa radiofònic en directe de Carne Cruda, amb actuació de Chaqueta de Chándal.

A partir de les 20 h i fins a les 0 h:

Carlota Flâneur
Rodrigo Laviña y su Combo
Las Bajas Pasiones
DJ Slimboy Flacko

L’accés a Paral·lel 62 serà lliure i gratuït, només cal inscripció prèvia per al programa de Carne Cruda, que té aforament limitat per necessitats tècniques de l’espai.

Font: betevé – Read More

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *