Junts desmenteix Aragonès: No han rebut cap oferiment seu per participar en la taula de diàleg

Junts ha desmentit les declaracions del president de la Generalitat, Pere Aragonès, en les que afirmava que havia convidat el partit de Carles Puigdemont a prendre part de la taula de diàleg. Ho ha fet a través d’un comunicat publicat a X, mentre encara s’emetia l’entrevista a Aragonès a través de TV3 i Catalunya Ràdio. El partit també ha recordat que “va ser vetat per part del president Aragonès a formar part de la taula de diàleg”.

Els juntaires afirmen que aquest veto “va ser una de les raons de la sortida del Govern de la Generalitat, juntament amb la falta d’una estratègia coordinada de l’independentisme i la unitat d’acció a Madrid”.

Junts descarta la seva futura participació en aquest òrgan de trobada entre governs: “hem considerat improductiva l’estratègia del diàleg i hem apostat per la negociació bilateral i amb un mecanisme de verificació internacional, com el que ara ha acceptat el PSOE”.

 

COMUNICAT

@JuntsXCat desmenteix que hagi rebut cap oferiment del president Aragonès per participar a la taula de diàleg amb el Govern espanyol.
El partit recorda que va ser vetat per part del president Aragonès a formar part de la taula de diàleg. De fet, va ser una de les…

— Junts per Catalunya (@JuntsXCat) November 20, 2023

Font: Racó Català: Llegeix, pensa i opina – Read More

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *