Incendi en un pis al carrer de Muntaner de Barcelona

Un incendi està afectant un pis del carrer de Muntaner de Barcelona. El foc s’ha originat en un habitatge de la segona planta del número 128, a tocar de la cruïlla amb el carrer de Provença, a l’Antiga Esquerra de l’Eixample. A aquesta hora hi ha 10 dotacions dels Bombers de Barcelona i també efectius de la Guàrdia Urbana al lloc dels fets. Per ara, es desconeix si hi ha ferits o danys materials.

El foc ha provocat una columna de fum que s’ha vist des de punts pròxims al lloc de les flames.

Busos desviats per l’incendi de Muntaner

Amb motiu de les tasques d’extinció, s’ha tallat el trànsit a Muntaner. Hi ha afectacions a les línies de bus V13, 54, 63 i 68. Els Bombers de Barcelona han hagut de fer ús d’una grua gran per poder treballar per apagar les flames.

Foto: Alberto Abbate

Últims incendis a Barcelona

El darrer incendi del qual betevé ha tingut coneixement a la ciutat va ser fa només dos dies en una empresa de reciclatge a la Zona Franca. Aleshores, el foc no va provocar ferits, però sí una gran columna de fum. Poc abans, el 14 de novembre, se’n va declarar un en un pis del carrer de Los Castillejos, a la Sagrada Família. Aquí, sí que hi va haver dues persones ateses per inhalació de fum. I un parell de setmanes abans, el 30 d’octubre, va cremar un local del carrer del Consell de Cent, sense ferits.  

Altres incendis dels quals s’ha informat des de betevé han estat el d’un pis de l’avinguda Meridiana, el d’un edifici d’oficines del carrer d’Aragó o el que es va originar en un pàrquing del centre.  

betevé està treballant per ampliar aquesta informació d’última hora.

Font: betevé – Read More

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *