Guerra a El Nacional per “les polles que s’ha menjat Antich”

El fins ara articulista d’El Nacional, Jordi Galves, ha explicat a twitter que “José Antich m’ha fet fora perquè m’he negat a seguir la seva submissió a Esquerra Republicana. Jordi Barbeta em va dir un dia a Amer: ‘les polles que s’ha menjat Antich no ens les podríem menjar tu i jo ni en diverses vides”. Continuarem informant”.

José Antich m’ha fet fora d’“El Nacional” perquè m’he negat a seguir la seva submissió a Esquerra Republicana. Jordi Barbeta em va dir un dia a Amer: “les polles que s’ha menjat l’Antich no ens les podríem menjar tu i jo ni en vàries vides”. Continuarem informant. pic.twitter.com/LFbqN0gPY0

— Jordi Galves (@jordigalves) March 19, 2023

“L’estafa dels partits polítics independentistes no es va poder fer sense la participació activa de mercenaris com José Antich. Un home sense escrúpols ni ideologia, avar, obsessionat en ser algú respectable a la vida. Continuarem informant”, afegeix.

Aquestes paraules han provocat la intervenció de Jordi Barbeta, que també treballa a El Nacional: “No sé que us ha passat ni m’importa però crec que no és gaire honest embolicar terceres persones inventant historietes que només confirmen el tarannà que et caracteritza”, li ha retret.

Galves ha respost llavors al periodista que “quan vas begut no saps què dius, Barbeta? Creia que sabies què deies, senyor honest”.

Quan vas begut no saps el que dius, Barbeta? Em pensava que sabies el que deies, senyor honest.

— Jordi Galves (@jordigalves) March 19, 2023

Font: e-noticies: Última hora – Read More

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *