Fitxatge bomba a Telecinco: Carlos Franganillo deixa TVE i rellevarà Pedro Piqueras als informatius

Fitxatge sorpresa a Mediaset. Carlos Franganillo, presentador estrella dels Telediarios de TVE, serà la nova cara visble d’Informativos Telecinco, segons ha confirmat la cadena privada aquest dilluns a través d’un comunicat. Franganillo es farà càrrec de l’edició de prime time dels informatius de Telecinco, en subsritució de Pedro Piqueras. Una incorporació sonada que arriba poques setmanes després de l’arribada de Francisco Moreno com a nou director dels informatius de Mediaset.

Cal recordar que Carlos Franganillo s’havia convertit en referent de TVE des de la seva arribada als informatius al setembre de 2018 quan va començar a presentar el Telediario 2. Durant aquesta etapa, el periodista ha estat molt aplaudit per la seva manera d’explicar les notícies i per haver-se traslladat als llocs dels fets com els darrers esdeveniments al Congrés espanyol, la guerra a Ucraïna, o a l’illa de la Palma per l’erupció del volcà, entre d’altres.

Brutal la entrada de Carlos Franganillo en el Congreso mientras introducía la entrevista a Armengol. Mientras se haga televisión así, este medio nunca podrá ser sustituido. #InvestiduraFeijóoRTVE pic.twitter.com/hmJANNjqWG

— Gabriel González (@GabrielGonTV) September 26, 2023

El periodista que va iniciar la seva carrera a TVE l’any 2008 també havia estat corresponsal de la cadena a Rússia (2011-2014) i Washington (2014-2018) on va substituir a Lorenzo Milá. Amb la incorporació de Carlos Franganillo, TVE perdrà al seu gran referent, i en canvi, Mediaset intentarà rentar la cara als seus informatius que ben aviat també estrenaran nova imatge i plató.

Pel que fa al veterà i mític Pedro Piqueras (68), actual presentador de l’informatiu nocturn de Telecinco des de fa 17 anys, es retirarà de la pantalla per decisió pròpia a finals d’aquest 2023, tal i com va acordar amb Mediaset fa uns mesos, segons ha confirmat Mediaset.

L’entrada Fitxatge bomba a Telecinco: Carlos Franganillo deixa TVE i rellevarà Pedro Piqueras als informatius ha aparegut primer a El Món de la Tele.

#ACTUALITAT, PER NACIÓ

El Món de la Tele – Read More

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *