Categories
E-NOTICIES.COM

“El PSOE ha actuat amb supèrbia amb la Llei Montero”

El sotssecretari d’organització del PP, Miguel Tellado, s’ha pronunciat sobre la Llei del només sí que és sí, també coneguda com a Llei Montero, en una entrevista en el canal de Youtube de Xavier Rius i ha criticat “la supèrbia” del Govern espanyol perquè “no ha estat capaç ni de demanar disculpes, ni d’assumir els seus propis errors, ni esmenar-se amb la rapidesa que era imprescindible”.

Tellado ha recordat que el PP va registrar al desembre del 2022 una proposició de llei per a “modificar de manera urgent aquesta Llei fallida”. “El PSOE ha estat tan superb que ha estat incapaç d’agafar el text del PP, secundar-lo en la seva tramitació parlamentària i que pogués entrar en vigor com més aviat millor”, ha subratllat.

El dirigent popular ha assenyalat que “el greu” de la Llei Montero és que “qualsevol agressió que es produeixi en aquests moments a Espanya s’acollirà a la legislació més favorable per al condemnat, que és la que està en vigor”. “Avui surt més barat”, ha lamentat.

Finalment, Miguel Tellado ha denunciat la “incompetència” de l’Executiu espanyol i ha dit que “a mi no em val la covardia de Pedro Sánchez d’amagar-se darrere d’Irene Montero, com si no tingués res a veure”. “És igual de responsable que Montero”, ha reblat.

Font: e-noticies: Última hora – Read More

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Generated by Feedzy
%d bloggers like this: