Categories
RACOCATALA.CAT - Raco Català

El mago Pop, català de l’any segons ”El Periódico’

Antonio Díaz, el mago Pop, ha estat nomenat aquest dilluns català de l’any a la gala que organitza anualment el rotatiu ‘El Periódico’. Nascut a Cieza, a Múrcia, i instal·lat des de petit a Badia del Vallès, Díaz és llicenciat en art dramàtic per l’Institut del Teatre de Barcelona i amb disset anys ja girava espectacles de màgia. El 2013 va protagonitzar el programa del canal DMax ‘El Mago Pop’, que es va difondre a 150 països i que li va donar el nom artístic amb el qual va decidir quedar-se. L’any 2021 va esdevenir ‘Estrella de la Màgia’ a Netflix, espai emès a 192 països. El març del 2019 va comprar el Teatre Victòria de Barcelona, seu de l’espectacle ‘Nada es imposible’ i escenari de produccions d’èxit com ‘Billy Elliot’.

La trajectòria com a empresari de Díaz es va estendre el març d’aquest any als Estats Units, després d’adquirir el Branson Magic Theater a Branson, a Missouri, un equipament cultural amb 2.800 butaques. Aquest estiu també ha actuat a Broadway, a Nova York.

El mago Pop va rebre el 2008 el Premi Nacional de Màgia i, segons relata ‘El Periódico’ a la glossa que fa del guanyador del guardó Català de l’Any, durant cinc anys ha estat l’artista que més taquilla ha generat. També va ser l’il·lusionista europeu més taquiller el 2018 i rècord mundial de venda d’entrades el 2020.

Font: Racó Català: Llegeix, pensa i opina – Read More

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

A %d bloguers els agrada això: