Categories
beteve.cat

El duel que firmaria la Kings League, en directe a betevé

La Kings League celebrarà les finals el proper 25 de març i deixarà orfes els aficionats d’aquesta lliga, que s’ha convertit en un gran èxit d’audiència. Però hi ha un partit que no podràs veure al canal de la Kings League de Gerard Piqué i que segurament tots els jugadors signarien disputar. Vols saber quin és? Aquesta tarda t’oferirem un directe per seguir l’anunci del partit que somiarien jugar els membres de la Kings League. El podràs seguir en aquesta pàgina.

Et convidem a seguir el directe de Twitch de ‘btv esports‘ per saber quin serà el partit, que a més podràs veure en directe a betevé. Un duel decisiu que congregarà milers d’aficionats del futbol. Dos equips formats per jugadors que qualsevol president de la Kings League somiaria a tenir defensant els seus escuts.

La prèvia, el partit i el post, en directe a betevé

L’històric partit es podrà seguir en directe a betevé, a través de TDT, en canal de Twitch de ‘btv esports’ i també al web. Obrirem el directe hores abans del duel per ensenyar-vos tot l’ambient previ dels aficionats i també oferirem un programa especial un cop acabi el partit. Repassarem les millors imatges, les declaracions dels protagonistes i també analitzarem els detalls que deixa l’enfrontament.

Font: betevé – Read More

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Generated by Feedzy
%d bloggers like this: