Coneix una noia en un local del Port Olímpic però tot era una conxorxa per assaltar-lo i robar-li

La Guàrdia Urbana ha detingut els implicats en un robatori en què dues persones van assaltar un home per robar-li el telèfon i el rellotge. La víctima és un noi que, la nit de dilluns a dimarts, va conèixer una noia en un local del Port Olímpic i ella li va proposar anar a fer un tomb en una zona més tranquil·la.

Quan estaven passejant per un parc dues persones, que estaven conxorxades amb ella, van assaltar el noi i li van robar el rellotge i el mòbil. A més, també se’n van endur les sabates.

En la fugida, però, dos agents de la Guàrdia Urbana que estaven patrullant per l’avinguda del Litoral van veure la noia i els dos assaltants que corrien mirant constantment endarrere i van sospitar que estaven fugint. Els policies van avisar per ràdio i dos agents més, que també eren a la zona, els van aturar i es van adonar que un d’ells acabava de llançar un rellotge al terra. Els van detenir i també van recuperar les pertinences robades.

Després els agents van anar al lloc on els havien vist sortir corrents. Allà hi van trobar la víctima, que presentava símptomes d’estar desorientat i anava descalç. El noi va explicar el que li acabava de passar i que tant els assaltants com la noia que acabava de conèixer en un local del Port Olímpic havien sortit corrent. Quan li van ensenyar els tres detinguts, el noi els va reconèixer com la noia i els autors de l’assalt.

Font: betevé – Read More

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *