Cara a cara: Jordi Hereu, ministre d’Indústria i Turisme. Analitzem el nou executiu de Pedro Sánchez

Pedro Sánchez ha anunciat aquest dilluns els ministres que formaran part de l’executiu. Entre els noms nous destaca el de Jordi Hereu, un històric del PSC. L’exalcalde de Barcelona es convertirà en ministre d’Indústria i substituirà Héctor Gómez Hernández.

El nou govern es configura amb quatre vicepresidències i esta format per 22 ministeris, liderats per 12 dones i 10 homes.

Analitzem al ‘Cara a cara’ del “bàsics” la composició del nou govern espanyol i les conseqüències que es poden derivar per Barcelona amb el periodista Manel Lucas i l’exregidor Alberto Fernández Díaz

Jordi Hereu va ser alcalde de Barcelona durant cinc anys, del 2006 al 2011. Abans, però, havia estat regidor de les Corts, de Sant Andreu i també de Seguretat i Mobilitat. El 2006, l’exalcalde Joan Clos va abandonar el càrrec per ocupar, precisament, el ministeri d’Indústria i Hereu li va agafar relleu. Hereu va abandonar l’Ajuntament de Barcelona el febrer del 2012 després de 14 anys en la política municipal. Actualment és president de l’empresa Hispasat, operadora de satèl·lits de telecomunicacions.

Fa pocs dies, es va confirmar que Jordi Hereu formaria part del Comitè Assessor d’Infraestructures. Ara, ja no en formarà part, de fet, aquest dilluns ja s’ha fet la primera reunió constitutiva.

Font: betevé – Read More

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *