Així és “La casa dels somnis”, la nova sèrie de TV3 per a les nits del dilluns

El proper dilluns 1 de maig, TV3 estrena la sèrie alemanya La casa dels somnis (Das Haus der Träume) que consta de 12 capítols de cinquanta minuts i que ocuparà el buit que ha deixat el final de Crims. La ficció protagonitzada per Naemi Florez i Ludwig Simon, es va rodar entre la tardor del 2021 i la primavera del 2022.

Una sèrie que ocuparà la nit dels dilluns durant sis setmanes i que quan s’acabi, donarà pas a la nova temporada de l’esperada Cites Barcelona.

La sèrie està situada al Berlín als anys 20, en un temps marcat per la pobresa i la delinqüència. La Vicky arriba a la ciutat, buscant una vida millor, plena d’esperances i somnis, busca feina. Però tan bon punt hi arriba, es troba sense cap lloc on allotjar-se, però és contractada per treballar com a venedora en uns grans magatzems glamurosos de nova creació.

Els temps són durs. I està a punt de fer-se més difícil: la Vicky s’enamora del pianista Harry, aparentment sense diners. El que ella encara no sap és que ell no és altre que el fill del seu cap, el propietari de grans magatzems Arthur. La divisió de classes entre ells es converteix en un obstacle aparentment insuperable, ja que el seu pare té plans diferents per a en Harry. I així comença una història d’amor que sempre serà impossible… o no, perquè els joves lluitaran, contra tot pronòstic, per seguir plegats.

Capítol 1

Any 1928. La Vicky abandona el seu poble natal fugint de la pobresa, i arriba a Berlín amb l’esperança d’una vida millor. Vol instal·lar-se a casa de la seva amiga Doris. Però de seguida comprova que la Doris ja no viu en l’adreça des d’on enviava les cartes. La recerca de l’amiga la condueix al deprimit barri de Scheunenviuertel, on coneix la cabaretera Elsie, i també en Harry, que toca el piano en locals nocturns. La Vicky no té un sostre sota el qual dormir. Plena d’esperances, ella i l’Elsie intenten trobar feina als grans magatzems Jonass, que obriran les seves portes en breu. La Doris continua sense aparèixer, i el futur dels grans magatzems depèn encara d’un crèdit del banc.

Capítol 2

Mentre Arthur Grünberg busca desesperadament diners per poder obrir per fi els seus grans magatzems, la Vicky i la seva amiga Elsie imaginen ja una vida millor com a futures dependentes, i de moment es limiten a endreçar els prestatges sense cap remuneració. Les amigues de la Vicky aconsegueixen sobreviure gràcies als favors de cavallers benestants, però ella es resisteix a fer-ho. Està enamorada d’en Harry, i dorm amb ell sense obtenir res a canvi. Aspira a ser una dona autosuficient sense necessitat de dependre dels diners de cap home. Fins que s’assabenta que el Jonass potser no podrà obrir mai. Ignora encara que en Harry no és un músic sense recursos, sinó el fill del propietari dels grans magatzems.

L’entrada Així és “La casa dels somnis”, la nova sèrie de TV3 per a les nits del dilluns ha aparegut primer a El Món de la Tele.

#NOTÍCIES SÈRIES, LA CASA DELS SOMNIS, TV3

El Món de la Tele – Read More

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *