Vuit vehicles cremats per l’incendi d’una furgoneta a Nou Barris

Ensurt aquest diumenge a la nit a la ronda de la Guineueta Vella, al barri de Canyelles, per un incendi que ha acabat cremant vuit vehicles. El foc s’ha originat en una furgoneta i ràpidament s’ha estès a la resta de cotxes. Segons han explicat els Bombers de Barcelona, en l’extinció de les flames hi han intervingut quatre dotacions.

Foto: Bombers de Barcelona

Aquest estiu es va produir un incendi similar, en aquest cas a Montjuïc, quan van cremar tres vehicles i una retroexcavadora. La columna de fum va ser visible des de diversos punts de la ciutat.

Alarma als bombers pels incendis de vehicles elèctrics: “No hi ha mètode eficaç per extingir-los”
Les bateries elèctriques generen una reacció en cadena que no es pot apagar amb els sistemes tradicionals i això posa en risc tots els vehicles estacionats dins d’un pàrquing

Un rescat al barri d’Horta

No ha estat l’única actuació dels bombers durant nit de diumenge a la ciutat. Al carrer de Granollers, al barri d’Horta, han hagut de fer un rescat a través de la façana.

Foto: Bombers de Barcelona

Els bombers han detallat que es tracta d’una persona que “requeria mobilització sense verticalitzar”. Afegeixen que ha estat atesa “in situ” per personal sanitari del cos i que, després, els efectius del SEM l’han traslladat a l’hospital.

Foto: Bombers de Barcelona

Font: betevé – Read More

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *