Categories
E-NOTICIES.COM

Vox porta a Fiscalia les mascaretes de la Generalitat

Vox ha anunciat avui que portarà a Fiscalia l’“escandalós” cas de la compra de mascaretes després de conèixer-se que la Generalitat podria haver confeccionat presumptament un expedient administratiu exculpatori perquè l’Oficina Antifrau arxivés la seva investigació.

A més, el grup parlamentari ha sol·licitat també la compareixença del Conseller de Salut, Josep Maria Argimon i del director de l’Oficina Antifrau, Miguel Ángel Jimeno, així com l’exconsellera Alba Vergès i el mateix expresident, Quim Torra, perquè donin explicacions a la cambra catalana.

El portaveu, Joan Garriga, en declaracions als mitjans, ha manifestat que “exigim saber” si l’Oficina Antifrau de Catalunya, un organisme dependent de la Generalitat, i que costa “tants diners als catalans” podria haver encobert el “pelotazo de les màscares amb un expedient a mida, la informació del qual ha estat revelada per un mitjà de comunicació”.

“Hem sabut també que la Conselleria de salut notifica l’adjudicació del contracte mesos després de tancar l’acord amb l’empresa fins i tot després que ja haguessin arribat les màscares el primer any”, ha argumentat

Per Garriga, és “totalment indecent i immoral l’escàndol dels 24 milions d’euros de comissió per la compra d’unes màscares en un moment en què els catalans patien en plena pandèmia”.

“Aquest fet posa en relleu, una vegada més, la institucionalització de la corrupció a Catalunya”, ha insistit el diputat. “Tal com vam prometre en arribar al Parlament de Catalunya, Vox té la ferma voluntat de destapar l’entramat mafiós que el separatisme ha muntat al voltant de la Generalitat a costa dels diners dels contribuents catalans”, ressaltant que “és gravíssim que només vox a el Parlament de Catalunya estigui perseguint i denunciant aquesta malifeta”.

El grup parlamentari, a través de la diputada i portaveu de Salut, María García Fuster, fa mesos que denuncia al Parlament de Catalunya les possibles irregularitats que esquitxen el contracte sanitari més gran efectuat durant la pandèmia per part de l’ICS (Institut Català de Salut.

Font: e-noticies: Última hora – Read More

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Generated by Feedzy
%d bloggers like this: