Categories
ELNACIONAL.CAT

Un ‘streamer’ rus crema gas durant una setmana per riure’s d’Europa

D’imbècils, que són els ximples amb mala llet, és el món ple i ni la revolució verda en curs ni la guerra d’Ucraïna no sembla que vagin a acabar amb ells. Aquesta última, a més, sembla que els excita particularment, jutjant per la ximpleria que un usuari rus de Twitch acaba de retransmetre per a, considera ell, burlar-se d’Occident: @russiangas1, que així es diu, s’ha passat una setmana sencera amb les seves 168 hores retransmetent com la seva cuina cremava gas ininterrompudament.

cuina

Ni tan sols la factura que pagarà no serveix per consolar-nos

La intenció d’aquesta tova de russa procedència era, o això va dir ell almenys, riure’s d’Europa i els Estats Units, dos territoris en els quals el gas es pagarà aquest hivern a preus inacceptables i això només si a Rússia i Algèria (aliats per a més senyals) els ve de gust, perquè la clau del gas la tenen ells. Pel que sembla, la seva pintoresca acció li sortirà barata: a Rússia, segons presumeix ell mateix, una família tipus paga 1,45 euros al mes pel seu consum de gas. Per això considerem el subjecte en qüestió un imbècil de llibre: tonto i amb mala llet. Per acabar d’arreglar-lo, el tipus mostrava mitjançant un termòmetre la temperatura de la seva habitació i era, certament, confortable.

Igual, amb sort, ja no pot cremar gas

La gesta va tenir lloc el passat 11 de setembre, dies abans que Vladimir Putin decretés la mobilització parcial dels reservistes, grup a què no sabem si pertany @russiangas1. Sigui com fos, ja que la intenció de Putin és cridar a files, en un moment o un altre i si és necessari, als 25 milions de russos amb formació militar, és senzill deduir que aquest intrèpid mestre de l’audiovisual insultant camini ja pensant a deixar de cremar gas, agafar una maleta i tocar el dos a Erevan, a Armènia; Istanbul, a Turquia; o Bakú, a Geòrgia, llocs tots ells als quals els ciutadans russos poden viatjar sense visat. La possibilitat del qual així sigui és molt certa, perquè els imbècils solen ser, a més de ximples amb mala llet, bastant covards. De tota manera, i atesa la situació, no seria estrany que Putin fes una excepció amb ell i el nomenés membre del seu gabinet: al

Font: ElNacional.cat – Read More

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Generated by Feedzy
%d bloggers like this: