Categories
ELNACIONAL.CAT

S’ha convertit en top vendes a Lidl per combatre de l’onada de calor perquè sembla de disseny

A Lidl treballen dur per aconseguir la màxima satisfacció dels seus clients. I això ho aconsegueixen oferint productes que cobreixin tota mena de necessitats, tant referent a articles relacionats amb l’alimentació com a aquests que tenen a veure amb la decoració, la cuina, el cotxe, l’esport, joguines per als més petits o fins i tot solucions d’espai per a la llar que desafien a la supremacia de grans multinacionals com Ikea o Leroy Merlin.

En aquesta tessitura, entre els productes més venuts aquests dies a Leroy Merlin destaquen els sistemes de refrigeració. I aquí Lidl tampoc no queda curta. La distribuïdora alemanya també té una forta aposta en tota mena d’aires condicionats i ventiladors.

Lidl t’ajuda a suportar la calor aquest estiu

Entre aquests últims ens ha cridat l’atenció el ventilador de torre de la marca SilverCrest, proveïdora habitual de Lidl en electrodomèstics. Un ventilador que t’ajudarà a suportar millor la calor a l’estiu que acabem d’estrenar sense que elevi el consum de la llum en gran mesura i que tampoc no desentonarà amb la decoració de casa teva.

Ventilador de torre de SilverCrest / Lidl

Aquest ventilador de torre de SilverCrest té una potència de 50 W. I mesura 76 cm d’altura amb un diàmetre en la base de 24 cm que ho fa molt estable, i que es redueixen a menys de 20 cm en la resta de l’estructura. I el seu pes és de 2,4 quilos, amb el que no et costarà cap esforç portar-lo d’una habitació a l’altra quan ho desitgis. De fet, compta amb un buit que et facilitarà la tasca.

Disponible en dos colors i amb funció d’aturada automàtica

Aquest ventilador a la venda a Lidl és disponible en dos colors. A saber: blanc o negre. Així podràs escollir el que millor s’adeqüi a l’estil decoratiu de casa teva.

Ventilador de torre de SilverCrest / Lidl

Entre les seves característiques, aquest ventilador de torre de SilverCrest ofereix tres velocitats. I compta amb una funció d’oscil·lació de fins a 90º per a una repartició òptima i uniforme del corrent d’aire. A més, disposa d’una funció de temporitzador amb aturada automàtica de fins a 120 minuts. I ho podràs controlar tot a través d’un panell de botons molt intuïtiu que se situa en la part superior.

Un ventilador a la venda a Lidl del que et podràs gaudir ja mateix per un preu de 24,99 euros. Això sí: tingues en compte que aquest dispositiu només està disponible a la venda a través de la pàgina web de la distribuïdora alemanya.

Font: ElNacional.cat – Read More

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

%d bloggers like this: