Categories
beteve.cat

Selectivitat 2023: Què se sap fins ara dels exàmens de les PAU a Catalunya?

Després de la convocatòria del 2022, que es va fer sense restriccions de la covid, molts alumnes que ara fan segon de batxillerat ja tenen la vista posada en la Selectivitat 2023 i els exàmens de les PAU a Catalunya. Encara falten mesos, però ja ha engegat un curs escolar que serà decisiu abans no arribin les proves per accedir a la universitat. Estàs pendent de la Selectivitat 2023? T’expliquem què és el que se sap fins ara de les pròximes PAU. Ja hi ha data? I horaris? Com seran els exàmens? Com puc preparar-me?

Actualitzarem aquesta pàgina tan bon punt es vagi coneixent més informació sobre la Selectivitat 2023.

Què vols saber sobre la Selectivitat 2023?

Data i horari de la selectivitat 2023: ja se sap?Com seran els exàmens de la selectivitat? Hi ha canvis?Altres exàmens de la selectivitat per preparar-te

Notes de tall 2022-23 a Catalunya en PDF: busca el teu grau i universitat amb el cercador de betevé!
En aquesta pàgina pots recuperar els exàmens de la selectivitat 2022 i consultar les correccions i solucions de les PAU

Data i horari de la Selectivitat 2023

La convocatòria ordinària de la selectivitat sol fer-se al juny i l’extraordinària, al setembre. Ara bé, ara per ara encara no es coneixen ni la data ni els horaris concrets de les PAU del pròxim any.

Actualitzarem la informació tan bon punt hi hagi novetats. Primer es coneixeran els dies dels exàmens i després, les hores concretes.

Com seran els exàmens de la Selectivitat? Hi ha canvis?

Tot apunta que la selectivitat del 2023 serà l’última que seguirà el mateix model que anys anteriors. La pròxima convocatòria de les PAU serà com la dels altres anys, amb assignatures i temes que l’alumne haurà de memoritzar i d’entendre per superar la prova. Per tant, les PAU del 2023 no tindran canvis.

Ara bé, a partir del curs 2023-24, l’objectiu és que la selectivitat sigui diferent: més competencial i menys memorística. D’aquesta manera, es buscarà que les preguntes apel·lin al raonament crític dels estudiants. Tot plegat, pels canvis del nou batxillerat. En qualsevol cas, els canvis no hauran d’arribar de cop el curs 2023-24, sinó que podran ser progressius any rere any.

Correccions de la selectivitat 2022: exàmens i solucions de les PAU a Catalunya en PDF
En aquesta pàgina pots recuperar els exàmens de la selectivitat 2022 i consultar les correccions i solucions de les PAU

Aquestes són les assignatures que van entrar a les PAU 2022 i que, si no hi ha cap canvi, tornaran el 2023:

Llengua castellana i literaturaLlengua estrangeraAnàlisi musical / Cultura audiovisual / Electrotècnia / Física / GeografiaLlengua catalana i literaturaCiències de la terra i medi ambient / Fonaments de les arts / Grec / Matemàtiques aplicades a les ciències socialsDisseny / Economia de l’empresa / Literatura catalana / Química / Tecnologia industrialHistòriaDibuix artístic / Llatí / MatemàtiquesBiologia / Dibuix tècnic / Història de l’art / Història de la filosofia / Literatura castellana

Altres exàmens de la Selectivitat per preparar-te

Has de fer la selectivitat del 2023 i ja vols començar a preparar-te? Pots consultar els exàmens de les PAU del 2022 i, també, fer els exàmens per temes. Pots consultar, fins i tot, els enunciats i les correccions de la convocatòria del setembre.

També pots consultar les correccions d’altres anys:

Exàmens de la selectivitat 2021: totes les correccions i solucions en PDFEls exàmens de la selectivitat 2020 en PDF: totes les solucions, correccions i respostesEls exàmens de la selectivitat 2019: totes les respostes i correccionsAprovaries l’examen de català de la selectivitat 2022? Posa’t a prova | QUIZ10 preguntes de l’examen de castellà a la selectivitat 2022: series capaç d’aprovar-lo? | QUIZ

Font: betevé – Read More

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Generated by Feedzy
%d bloggers like this: