REVELACIÓ David Broncano perdona a l’actor català Àlex Monner pel que li va fer a “traïció”: “Va ser lleig”

El programa “La Resistencia” va comptar amb els actors Àlex Monner i a Ricardo Gómez com a convidats i van revelar el seu desencontre

David Broncano va entrevistar aquest dimecres al seu programa de Movistar Plus, La Resistencia a l’actor català Àlex Monner (Polseres vermelles, Cites, Élite) després de dos anys. L’humorista va aprofitar la visita de l’actor que va anar acompanyat de Ricardo Gómez, per retreure-li un conflicte que van viure tots dos.

“Tenim un conflicte tu i jo. Vas fer una cosa…”, va dir Broncano a Monner. “Vas ser ser traicioner”, va afegir el presentador. “És molt senzill: Li vaig passar el covid, ja està”, va revelar l’actor.

Un fet que no havien explicat fins ara i que van voler revelar com va succeir. Va ser fa més d’un any en una festa a casa de Broncano a la què van estar presents els dos actors i en la qual els tres van sortir contagiats perquè Monner va anar sent positiu. “Tots marxàvem de vacances i aquest xaval tenia el Covid i s’ho va callar. Va ser lleig Àlex, va estar lleig”, li va retreure Broncano, en clau d’humor.

Monner, Gómez i Broncano a “La Resistencia”

Ricardo Gómez es va quedar sense vacances i Monner va revelar que va estar “mega picat” amb ell: “No em va parlar durant quatre mesos”.

Un cop feta la confessió, Gómez va demanar al presentador de La Resistencia i a Monner que féssin les paus. Broncano en un primer moment s’hi va negar i va demanar-li si havia reflexionat al què va fer. “Vaig reflexionar una mica. Vaig pensar, ‘tiu, si et sents amb molta febre, digues-ho'”. Finalment tots dos van acabar fent les paus. Aquest va ser el moment:

Àlex Monner y Broncano se reconcilian 🫂

Puto covid, no vuelvas nunca más. pic.twitter.com/9lvK4wF2cL

— La Resistencia por M+ (@LaResistencia) November 23, 2022

L’entrada <span>REVELACIÓ</span> David Broncano perdona a l’actor català Àlex Monner pel que li va fer a “traïció”: “Va ser lleig” ha aparegut primer a El Món de la Tele.

#VIRALS, ÀLEX MONNER, LA RESISTENCIA

El Món de la Tele – Read More

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *