REBEL·LIÓ “Sálvame” esclata contra l’acomiadament de 18 treballadors de maquillatge i perruqueria de la cadena

Presentadores i tertulians van fer una defensa improvisada després de la decisió de Mediaset d’enviar al carrer a l’equip de maquillatge i perruqueria

Nou contratemps a Sálvame. Aquest dilluns 1 d’agost el programa de Tele 5 va sorprendre amb un anunci inesperat durant la seva emissió en directe. La col·laboradora Lydia Lozano va interrompre l’espai per deixar anar aquest missatge: “Tot l’equip, volem donar un petó molt fort als que han estat nostres confidents, els nostres coaches…”. I és que Mediaset acabava de prescindir del departament de Maquillatge i Perruqueria i havia acomiadat a tots els seus treballadors.

Unes paraules a les que s’hi va sumar Terelu Campos, que feia de presentadora: “Teniu el nostre afecte, teniu el nostre suport, però sobretot tenim l’amistat que hem forjat al llarg de molts anys”.

“Han estat el nostre drap de llàgrimes, han estat en els nostres moments bons i en els nostres moments dolents. I ens han aguantat a tots nosaltres”, va afegir. La resta de tertulians també es van voler adherir a l’homenatge improvisat. “Us trobarem a faltar”, van dir dempeus entre aplaudiments. “La vida són canvis”, “tant de bo ens trobem molt aviat”, van acabar dient els tertulians de Tele 5.

Segons apunten alguns mitjans, Mediaset hauria comunicat la seva decisió d’externalitzar el servei de maquillatge i perruqueria, provocant l’acomiadament immediat de 18 persones de la seva plantilla.

La dràstica retallada de Mediaset es produeix només quatre dies després de que la cadena privada fes públic uns guanys de més de 95 milions d’euros, un 11,2% de benefici net fins al juny.

Mediaset, después de mejorar sus beneficios un 11% en el último semestre, ha decidido poner en la calle a todos sus trabajadores de Maquillaje y Peluquería.
18 compañeras y compañeros en la calle.
Esto no va a quedar aquí. pic.twitter.com/hrXVFBqGZk

— CGT Mediaset (@CGTMediaset) August 1, 2022

L’entrada <span>REBEL·LIÓ</span> “Sálvame” esclata contra l’acomiadament de 18 treballadors de maquillatge i perruqueria de la cadena ha aparegut primer a El Món de la Tele.

#ACTUALITAT, SÁLVAME

El Món de la Tele – Read More

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *