Categories
ELNACIONAL.CAT

Puigdemont, hi torna amb la reunió amb Bolaños: “No serveix de res. Desmobilitza i desesperança”

El president a l’exili, Carles Puigdemont, ha deixat clara la voluntat de prendre posició en els debats que afecten la política catalana, malgrat haver renunciat a la presidència de Junts. Ho va demostrar ahir amb el “prou” amb què va esclatar contra la reunió entre la consellera Laura Vilagrà i el ministre Félix Bolaños, i avui ha desenvolupat la idea amb un llarg fil de piulades. El president ha advertit que no serveix de res anar a negociar amb l’Estat sense condicions prèviament fixades, ni metodologia, ni permetent que aquest decideixi qui va o qui no hi va, ni anant l’independentisme dividit. És més, alerta que aquests moviments el que provoquen és “desmobilitzar i desesperançar“.

15/18 Per això no serveix de res anar-hi sense tenir fixades prèviament les condicions i la metodologia. Abans d’asseure’ns, això hauria d’haver quedat clar. No serveix de res anar-hi permetent que l’altra part decideixi qui hi va i qui no. Ni serveix de res anar-hi dividits.

— krls.eth / Carles Puigdemont (@KRLS) June 23, 2022

16/18 No serveix de res més que per perdre el temps, contribuir a desmobilitzar i desesperançar. Han passat molts anys, massa, i damunt la taula no hi ha ni una sola proposta espanyola per resoldre el conflicte polític amb Catalunya. Admetem-ho d’una vegada: no en tenen cap.

— krls.eth / Carles Puigdemont (@KRLS) June 23, 2022

El president reclama de nou a la seva publicació, que ha anunciat prèviament que difondria, aconseguir la unitat de l’independentisme, fer un “replantejament” per ser eficaç, i per recuperar l’estratègia i la iniciativa, refent forces i confiances i respectant-se tothom perquè “no hi sobra ningú”. “El referèndum el vam fer entre tots, la fórmula la sabem i aquell dia vam guanyar”, rebla.

18/18 Ni els anomenats hiperventilats ni els acusats de traïció ni els titllats de processistes, lliristes i octubristes, ni els de la pagueta, ni els tuistars, ni els convergents… El referèndum el vam fer amb tots ells.

La fórmula la sabem.

I aquell dia vam guanyar.

— krls.eth / Carles Puigdemont (@KRLS) June 23, 2022

Prèviament, Puigdemont fa una contundent crítica de la situació de l’estat de dret a l’Estat espanyol, i adverteix que qualsevol negociació ha de partir d’aquesta realitat perquè ignorar-ho és una “irresponsabilitat”. “Menteixen, espien, conspiren, corrompen, subornen, arruïnen bancs d’altres països… És evident que per anar a dialogar amb aquesta gent totes les precaucions són poques”, adverteix.

14/18 Hi hem de tractar partint de la realitat que abans he descrit, i ignorar-ho és una irresponsabilitat. Menteixen, espien, conspiren, corrompen, subornen, arruïnen bancs d’altres països… És evident que per anar a dialogar amb aquesta gent totes les precaucions són poques.

— krls.eth / Carles Puigdemont (@KRLS) June 23, 2022

Puigdemont adverteix que la guerra bruta no és patrimoni exclusiu del PP, “com saben bé les víctimes dels GAL i tots els espiats per ordre del PSOE en l’escàndol del CatalanGate”.

12/18 La guerra bruta no és patrimoni del PP, com saben bé les víctimes del GAL i com sabem tots els espiats per ordres del PSOE en l’escàndol del #CatalanGate, que es va fent més gran a mesura que més ferma és l’oposició socialista a investigar-ho. Tant se val PP com PSOE.

— krls.eth / Carles Puigdemont (@KRLS) June 23, 2022

Així mateix recorda la participació en la guerra bruta contra l’independentisme no només de la justícia sinó també de la premsa espanyola, que s’encarregava de publicar els informes que elaborava.

11/18 Jutges i periodisties patriòtics empastifen el bon nom de persones honestes com @josepalay i @boye_g sense cap mirament, vulnerant drets fonamentals només perquè ens estan fent costat, i en canvi són incapaços de menar una investigació profunda sobre les clavegueres.

— krls.eth / Carles Puigdemont (@KRLS) June 23, 2022

Font: ElNacional.cat – Read More

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

%d bloggers like this: