Piqué està rebent pressions perquè marxi del Barça

S’apropa l’inici de la temporada 2022/23 i Gerard Piqué continua rebent senyals que ha deixat de ser imprescindible per al Barça. El central català, que està travessant un delicat moment personal pel seu procés de separació de Shakira, no ho està passant gaire millor a nivell professional, ja que està veient com la direcció esportiva blaugrana, amb el vistiplau de Xavi Hernández, no para de reforçar l’eix defensiu, un clar missatge que si se’n va no passarà absolutament res.

Primer va ser la renovació d’Araujo, seguida dels fitxatges de Christensen i Koundé, als quals al tram final del mercat es poden afegir Azpilicueta i fins i tot Íñigo Martínez, per qui el Barça continua sospirant malgrat tots els reforços aconseguits. I no només això, ja que a la gira pels Estats Units, Xavi Hernández també li va demostrar que ja no és imprescindible amb el repartiment de minuts, ja que Piqué va ser el 4t central en utilització, per darrere d’Eric, Christensen i Araujo, i això que Koundé encara no havia fitxat pel Barça.

Xavi Hernández, en un entrenament del Barça / Foto: FC Barcelona

Xavi deixa de veure titular Piqué

Quan Xavi Hernández va fitxar com a entrenador del Barça va voler deixar bé clar que la seva amistat amb alguns dels integrants de la plantilla no afectaria la seva presa de decisions. El tècnic va confiar plenament en els veterans perquè s’ho van guanyar als entrenaments i perquè l’equip, molt tocat anímicament, necessitava la participació dels més experimentats. Xavi, això sí, no va dubtar a elogiar públicament Piqué, que malgrat els seus problemes físics no va dubtar a deixar-se la pell per ajudar el Barça.

Acabada la temporada, a l’entrenador no li va agradar gens la sobreexposició de Piqué en l’àmbit públic, tant pels seus constants actes extraesportius com per la seva aparició diària als mitjans de comunicació centrats en la informació del cor. Xavi va mantenir una conversa amb el central per posar en dubte la seva continuïtat al Barça si no se centrava a la pilota, a la qual cosa Piqué, segons diverses informacions, li va respondre que el portés al millor central del món per demostrar que ell era millor.

Jules Koundé, després d’anunciar el seu fitxatge pel Barça / Foto: FC Barcelona

Koundé, l’avís final

I de moment sembla que el Barça ha pres al peu de la lletra la petició de Piqué, ja que l’eix defensiu està sent la posició que més i millor està reforçant el club. Christensen semblava arribar per ocupar el lloc de Lenglet, però no hi ha dubte que Koundé aterra a Barcelona per ser el nou líder de la defensa, ja sigui al costat d’Araujo o d’Eric Garcia, en espera de veure si Íñigo Martínez fitxa o no aquest estiu pel Barça.

Per primera vegada des del 2008, Piqué començarà una temporada al Camp Nou com a teòric suplent, amb 35 anys i unes molèsties físiques que es repeteixen cada dos per tres. Al Barça ja no li importaria que el central de la Bonanova decidís fer un pas al costat, encara que Piqué ja ha repetit en més d’una ocasió que el dia que deixi el Barça serà per penjar les botes, ja que no es veu jugant en un altre club.

Font: ElNacional.cat – Read More

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *