“Pedro Sánchez és un home sense paraula”

L’exministre de Presidència, Rafael Arias Salgado, durant un acte sobre la Constitució organitzat per Valents, ha advertit que “l’actual govern, i els seus socis independentistes, estan en un procés de destruir tot allò relacionat amb la Constitució Espanyola”.

Arias-Salgado ha criticat l’actual president del Govern, Pedro Sánchez: “És un home sense paraula, diu que no pactarà mai amb Bildu ni Podem i l’endemà està assegut signant-hi”. “El PSOE té una estratègia front-populista per tornar a enfrontar la societat espanyola”, ha dit.

A més, ha deixat clar que “els nacionalistes catalans s´estan traint a ells mateixos quan marginen la Constitució, ja que el poble català va participar d´una manera majoritària en el procés de votació de la Constitució amb un 90% de vots favorables”.

Finalment, ha volgut destacar que és nacionalisme català més radical s’ha desgastat amb el pas dels anys, però cap partit polític no ha sabut aprofitar aquest desgast.

En aquest moment, Eva Parera, presidenta de Valents, ha afirmat que el seu partit “és l’únic partit constitucionalista que ja està aprofitant el desgast del separatisme català, ja que tots els altres partits constitucionalistes no ho han sabut fer”.

Font: e-noticies: Última hora – Read More

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *