Categories
ELMONDELATELE.CAT

NOU CAS La desaparició de la Manoli Pulido, arriba a “Crims” 

L’estiu del 2004 desapareix una noia de 19 anys a Ponts, a la Noguera. Es diu Manuela Pulido però tothom li diu Manoli. Per què ha marxat?

Ni Eufòria, ni el Polònia, ni el TN Vespre de Toni Cruanyes, el programa amb més audiència de la televisió és diu Crims. El programa de Carles Porta bat rècords d’audiència setmana rere setmana. El segon capítol de la nova temporada sobre el cas d’Isidre Matas, va aconseguir un nou rècord històric amb una quota del 25,6% i 600.000 espectadors.

Aquest dijous, el programa va sumar dos premis en la 27a edició dels Zapping com a millor programa d’entreteniment i també per a Carles Porta com a millor presentador. Tot són bones notícies menys per als protagonistes dels seus capítols que cada vegada són més truculents. La següent en veure la llum aquest dilluns 16 de maig, serà el cas d’una noia de 19 anys de Ponts, a la Noguera, Manuela Pulido, tot i que és coneguda com a Manoli.

Així és el cas Manoli

La família de la Manoli, quan denuncia la desaparició de la seva filla a la policia, assegura que mai abans havia marxat sense avisar. I el que més els preocupa és que la Manoli no s’ha endut roba ni diners. Estan segurs que li ha passat alguna cosa. Els investigadors, però, parlen amb gent del seu entorn i alguns testimonis comenten que feia temps que la noia volia marxar de Ponts. Diuen que se sentia molt criticada i que volia començar una nova vida lluny del poble. Pot ser que la Manoli hagi marxat voluntàriament?

Quan reconstrueixen els seus últims moviments, els Mossos d’Esquadra esbrinen que la nit que va desaparèixer, la Manoli havia quedat amb Antoni González Porras, un home de 35 anys amb qui tenia una relació molt estreta. Al Porras, segons molta gent de Ponts, li agrada la nit, i més d’una vegada i de dues, begut, s’ha discutit a crits amb la Manoli. Quan els Mossos li pregunten per la nit de la desaparició, l’Antonio admet que va sopar amb la Manoli, però diu que la va deixar de matinada a casa seva i no la va veure més. Als investigadors, però, no els fa bona espina, perquè detecten moltes mentides sobre el que va fer l’endemà. Què amaga? Sap on és la Manoli?

L’estiu del 2004 desapareix una noia de 19 anys a Ponts, a la Noguera. Es diu Manuela Pulido però tothom li diu Manoli. Pot ser que hagi marxat voluntàriament?

Dilluns a les 22.05h a @TV3cat, un nou capítol de la tercera temporada de #CrimsTV3. pic.twitter.com/Z5ThtX338E

— Crims (@Crims_Oficial) May 13, 2022

(SPÒILER) ÀUDIO DEL CAS:

L’entrada <span>NOU CAS</span> La desaparició de la Manoli Pulido, arriba a “Crims”  ha aparegut primer a El Món de la Tele.

#ACTUALITAT, CRIMS

El Món de la Tele – Read More

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

%d bloggers like this: