Categories
beteve.cat

Mur d’urnes de l’ANC a Sant Jaume abans de la manifestació de l’1 d’octubre del 2022 a Barcelona

L’Assamblea Nacional de Catalunya (ANC) ha convocat una protesta a la plaça de Sant Jaume per reivindicar l’aplicació del referèndum de l’1 d’Octubre del 2017. L’entitat té previst fer un mur d’urnes amb la intenció de donar visibilitat a l’allunyament de les institucions del resultat de la consulta d’autodeterminació del Primer d’Octubre.

L’acció està prevista a les 15.30 h a la plaça de Sant Jaume, entre els edificis de l’Ajuntament de Barcelona i la Generalitat de Catalunya.

Manifestació de l’1 d’octubre del 2022 a Barcelona: Què hi ha convocat pel referèndum de l’1-O?

Crida a participar a la manifestació de l’1 d’octubre del 2022

Després d’aquesta acció reivindicativa, l’ANC fa una crida a la ciutadania a participar a la manifestació de l’1 d’octubre a Barcelona. La concentració es farà a l’Arc de Triomf a partir de les 17 h. Per a mobilització, l’entitat sobiranista demana als assistents que tornin a posar-se la samarreta de la Diada. La intenció, diuen, és defensar “l’1 d’octubre com una Diada digna de ser recordada”.

5 anys de l’1 d’Octubre, amb el moviment independentista més dividit que mai

Tancada nocturna a les escoles per commemorar el referèndum de l’1-O

Els actes de l’1-O comencen el 30 de setembre amb una tancada nocturna a set escoles catalanes. El Consell de la República ha organitzat aquesta concentració per recordar els ciutadans que durant la votació de l’1 d’octubre van patir la repressió policial. A Barcelona, l’escola escollida és la de la Concepció, situada al barri de la Dreta de l’Eixample.

Font: betevé – Read More

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Generated by Feedzy
%d bloggers like this: