Mobles per a cada tipus de jardí o terrassa

L´elecció dels mobles d´exterior és especialment important, perquè necessites prendre una bona decisió si vols aprofitar al màxim la terrassa o el jardí durant tot l´any.


Qüestions com els materials, la mida, i fins i tot el disseny dels mobles, influiran en com gaudeixes de les zones exteriors de casa teva. L’estil garden amb taules de jardí al voltant de les que es pot reunir tota la família és molt desitjat. Però no tots disposem de prou espai a casa per a un moble d’aquest tipus.

Si la teva terrassa o jardí és petit, el millor és ser pràctic. Escull mobiliari de dimensions ajustades, i molt millor si es tracta de taules i cadires plegables. D’aquesta manera, quan no les utilitzeu, podeu deixar tot l’espai lliure.


Potser no pots convidar a menjar tota la família a la teva terrassa, però sí que et pots prendre un cafè en companyia de la teva parella o d’una amiga.

A més del que ocupen els mobles, en aquest cas heu de tenir en compte l’efecte que generen visualment. Una taula plegable amb un parell de cadires no ocupa gaire però, si és d’un material com el ratan, pot omplir massa l’espai.


El més recomanable en aquests casos és escollir mobles de fustes senzilles o fins i tot mobles de metall, que són molt més lleugers a la vista.

Mobles per a terrasses o jardins grans

Si l’espai no és un problema, pots triar mobiliari de dimensions més grans, però tampoc no exageris.

Encara que hi hagi molta zona lliure, si la sobrecàrregues amb mobles al final semblarà més petita del que és i resultarà incòmoda quan arribi el moment de fer-la servir.

El millor és començar escollint un conjunt de jardí i, a partir d’aquests mobles, anar configurant la resta de “l’estada”. Comença amb unes butaques i una taula baixa i comprova com l’espai queda.

Si la zona és àmplia, pots incorporar després una taula gran amb cadires que et permetin gaudir del dinar o el sopar a l’aire lliure. ¿Després d’això encara queda espai? Aleshores pots crear una petita zona de relax amb unes gandules.

Val més quedar-se curt que passar-se

Quan es tracta d’escollir mobles per a la teva terrassa o jardí, val més que et quedis curt abans que et passis. Comença amb pocs mobles, crea una composició al teu gust i que et resulti còmoda, i després avalua si realment necessites més mobiliari.

Una terrassa no quedarà necessàriament més bonica perquè estigui més plena de coses. De fet, hi ha bons exemples de petits balcons amb un nombre mínim de mobles i elements de decoració que estan dissenyats amb més gust que jardins grans on s’acumulen mobles sense gaire sentit de l’ordre ni de l’estètica.

En la mesura que sigui possible, procura que tant el mobiliari com els elements de decoració de la teva terrassa tinguin colors clars i neutres. La concessió als tons més cridaners pot venir de la mà d’un plaid o algun coixí, però no abusis.

Ja tens una idea clara del que vols per a la terrassa? Troba el que necessites a VidaXL mobles de jardí.

En decoració, la mesura és sempre un bon punt de partida. Ja tens clar quins mobles anirien bé les zones exteriors de casa teva? Segur que et podem ajudar a trobar la millor opció per a tu!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *