Memphis Depay destrossa el Barça en la pitjor negociació possible: se’n va, però l’acord fa mal

Un dels jugadors el futur dels quals apunta a fora del Barça és Memphis Depay. Encara que el neerlandès va arribar fa només un any com una il·lusió per a un barcelonisme deprimit, s’ha quedat sense lloc a l’equip. Una davallada de rendiment en la segona part de la temporada, amb alguna lesió inoportuna, i els reforços produïts en els últims mesos, sobretot els de Pierre-Emerick Aubameyang i Robert Lewandowski, li han tancat les portes de les alineacions de Xavi Hernández.

El Barça no cobrarà el que volia per Memphis

L’exfutbolista de l’Olympique de Lyon va firmar per dues temporades, fins a 2023, per la qual cosa només li’n queda una més, i el Barça, aprofitant que continua mantenint un bon cartell a Europa, ha intentat col·locar-lo des de fa temps. Les primeres peticions de Joan Laporta ascendien fins als 35 milions d’euros. Encara que alguns clubs podien arribar a xifres semblants, això depenia de si el neerlandès acceptava cobrar menys, una cosa que no va succeir. Llavors, el Barça ja va rebaixar el seu preu a 20 milions d’euros, però tampoc.

Memphis Depay, en un dels seus últims partits amb el Barça, a la gira nord-americana / Foto: EFE

Memphis no ha acceptat negociar amb ningú que no li garanteixi cobrar més del que guanya al Camp Nou. Va fitxar pel Barça per la insistència de Ronald Koeman, que el va convertir en 9 a la selecció dels Països Baixos, i com a agent lliure, va ser una operació gairebé perfecta. Conscient de la situació econòmica de l’entitat, el seu sou no és gens exagerat, però vivint des de dins la recuperació econòmica i la millora de la plantilla, no vol perdonar ni un euro.

La Juventus, a prop de fitxar el neerlandès

I al final, sembla que hi haurà solució. Segons Tuttosport, la Juventus de Torí està a punt de tancar la seva incorporació. Explica el mitjà italià que els torinesos li han ofert un contracte de dos anys, més un altre d’opcional, una cosa que podria satisfer els desitjos del davanter. Jugaria en un club reforçat, candidat a guanyar la Serie A i amb un equip millorat per ser competitius a la Champions League.

Massimiliano Allegri, entrenador de la Juventus, vol comptar amb Memphis Depay / Foto: Europa Press

No obstant això, qui sortirà perjudicat serà el Barça, que només acabaria cobrant una xifra propera als 10 milions d’euros fixos, més algun en concepte variable, un mal negoci per al Barça, que haurà de cedir davant del jugador, que té la paella pel mànec en les negociacions. No obstant això, el Barça ja li ha ensenyat la porta de sortida lliurant-li el seu número 9 a Robert Lewandowski, i si tot surt bé, Memphis no arribarà al debut en lliga sent futbolista del Barça.

Font: ElNacional.cat – Read More

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *