Llach acusa Junqueras d'”enganyar”

El cantautor i exdiputat Lluís Llach ha acusat el president d’Esquerra, Oriol Junqueras, d'”enganyar” l’independentisme amb la proposta d’un referèndum acordat amb l’Estat espanyol i també ha criticat l’acord amb el PSOE per reformar el Codi Penal.

Llach ha compartit a Twitter un vídeo del líder d’ERC l’any 2015 on assegurava que aquest referèndum era “impossible”. “Els contes els expliquem nosaltres als nostres fills” perquè “el llop ferotge no permetrà ara el que mai no ha permès”. “Aleshores… Ens enganyava abans?”, es pregunta.

Aleshores… Ens enganyava abans? https://t.co/EcEXaygfkt

— Lluís Llach (@lluis_llach) December 12, 2022

Ja fa 5 anys que ho fa… O era abans? https://t.co/mDSf7GqLZW

— Lluís Llach (@lluis_llach) December 12, 2022

També ha compartit un muntatge de Junqueras amb la lona que Laporta va penjar a Madrid en la campanya a les eleccions a la presidència del FC Barcelona. “Amb ganes de tornar-vos a enganyar”, diu el lema. Llach diu que “fa cinc anys que ho fa… O era abans?”

Finalment, l’exdiputat independentista també ha criticat l’acord entre el PSOE i Esquerra i l’ha qualificat d'”insult al país”. “Una indignitat que feu col·lectiva i, a això, tampoc hi teniu dret” i ha subratllat que “ERC ens ha fet a tots uns delinqüests”. “No ho oblidarem”, ha sentenciat.

Ningú mereix anar a la presó o l’exili per muntar i guanyar un referèndum. Però q la solució sigui l’acord d’ERC per fer de l’exercici de les nostres llibertats democràtiques un delicte, és un un insult al país. Una indignitat q feu col·lectiva i, a això, tampoc hi teniu dret.

— Lluís Llach (@lluis_llach) December 12, 2022

ERC ens ha fet a tots els 2.300.000 que, gràcies també a ella, vàrem votar l’1-0, uns delinqüents. No ho oblidarem. https://t.co/FRvW8IUtGH

— Lluís Llach (@lluis_llach) December 12, 2022

Font: e-noticies: Última hora – Read More

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *