Categories
ELNACIONAL.CAT

Lidl té una nova aixeta de cuina amb tecnologia híbrida

Lidl està venent una aixeta de cuina híbrida de la marca Livarno Home que és un total èxit a causa que permet que l’aigua flueixi de la seva boca sense necessitat de tocar l’aixeta. Aquesta és una tecnologia que s’utilitza a les aixetes més cares del mercat, però aquest per a res costa massa.

Això és a causa que és una aixeta de tecnologia híbrida. Podrem obrir el raig tant accionant l’aixeta com no, ja que compta amb un sensor de moviment que detecta les nostres mans.

Gràcies a això podem accionar l’aixeta de les dues formes, la qual cosa farà que la teva casa es vegi molt més intel·ligent igual com les més cares, i això tan sols per un preu 69,99 euros.

Pots comprar-lo ara mateix a Lidl

Aixeta de Lidl

L’aixeta amb sensor de Livarno Home que s’està venent fora de mida a Lidl

Molts ja han instal·lat aquesta aixeta a les seves cases i han estat d’acord en alguna cosa: és una aixeta per a la cuina que és indispensable en aquesta època. Està elaborat amb molt bons materials, sent entre ells l’acer inoxidable, la qual cosa fa que aquesta aixeta sigui bastant duradora a la teva cuina.

L’atractiu més gran d’aquesta aixeta és que compta amb un sensor de moviment que farà que l’aixeta vaig alliberar un raig d’aigua en sentir les nostres mans a prop. Això és bastant útil, més que res si estem cuinant i no volem tocar l’aixeta per evitar embrutar-nos les mans.

També és ideal per fer-nos la vida molt més senzilla, a més que el seu muntatge no és per a gens difícil i que és compatible amb la majoria de connexions que hi ha a les cases d’Espanya.

El sensor funciona amb piles AA, les quals venen incloses, però si el sensor deixa de funcionar saps molt bé quines piles canviar-li. És en la pàgina web de Lidl i a les seves botigues físiques, per la qual cosa és una aixeta que no pots fer de costat si estàs pensant a remodelar la teva cuina.

Pots comprar-lo ara mateix a Lidl

Font: ElNacional.cat – Read More

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Generated by Feedzy
%d bloggers like this: