L’Ajuntament de Barcelona penja el penó amb l’arc de Sant Martí pel dia de l’Orgull LGTBI

Barcelona celebra, un any més, el Dia Internacional de l’Orgull LGTBI penjant el penó amb l’arc de Sant Martí a la façana de l’Ajuntament. L’alcaldessa de la ciutat Ada Colau, presideix l’acte acompanyada de representants de les entitats ACATHI i Crysallis. En aquesta pàgina, pots seguir en directe la penjada del penó LGTBI a l’Ajuntament de Barcelonades de les 9 h.

La Generalitat se suma al Dia de l’Orgull LGTBI

La penjada de la bandera LGTBI a l’Ajuntament de Barcelona s’ha fet de forma conjunta amb el Palau de la Generalitat, qui també desplegarà el penó al seu balcó a la mateixa hora. Després se celebrarà la tradicional recepció de benvinguda a les entitats del moviment LGTBI.

Gala L’Orgullosa per les festes de l’Orgull LGTBI

La majoria d’actes del Pride Barcelona 2022 ja s’han celebrat però en queda un de destacat coincidint amb el Dia de l’Orgull aquest dimarts, 28 de juny: la gala L’Orgullosa. Aquesta festa serà el colofó del Dia Internacional de l’Orgull LGTBI. L’esdeveniment tindrà lloc a l’esplanada de l’Anella Olímpica de Montjuïc, que obrirà portes a les 17 h a través de l’avinguda de l’Estadi. L’accés és gratuït i no es necessita entrada anticipada, serà per ordre d’arribada fins que es completi l’aforament.

En l’espectacle hi participaran Maruja Limón, amb Roba Estesa, Tribade, Las Karamba, Balkan Paradise Orchestra, Ketekalles, Flamenco Queer; Maria Arnal i Marcel Bagés, amb Rodrigo Cuevas; i Putochinomaricón, amb Rizha i la Boyband Baobae, King Massalami, Ken Pollet, Megane Mercury (Mercurio Retrógrado) i Chenta (Papi Papushca i Cali). Es tancarà aquesta gran celebració de l’Orgull LGTBI a la ciutat amb un “DJ set” de Samantha Hudson.

Font: betevé – Read More

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *