Categories
beteve.cat

La resposta de Colau a una estudiant per preguntar-li per la roba: “Em vesteixo com em dona la gana”

Una estudiant de Periodisme de la Universitat Pompeu Fabra (UPF) que ha participat en l’entrevista d’aquest dijous a Ada Colau ha acabat plorant després de la resposta que li ha fet l’alcaldessa de Barcelona a una de les seves preguntes sobre la seva vestimenta. La futura periodista ha fet referència a la roba que l’alcaldessa duia a l’inici del seu recorregut polític, fet que ha despertat la incomoditat i la desaprovació de Colau sobre aquesta qüestió: “Em sap greu que una dona em pregunti per la meva manera de vestir i no ho respondré, sincerament. [….] Em vesteixo com em dona la gana“.

El moment de tensió s’han produït pels volts de les 12 h, quan l’estudiant li ha traslladat a l’alcaldessa la següent pregunta: “Les primeres imatges d’Ada Colau en el recorregut polític eren, sobretot, amb samarretes més reivindicatives, fet que donava més les idees que tenia. Si ara la roba és més formal, reflecteix potser una moderació d’idees o un madurament polític?”.

Candidats a les eleccions municipals del 2023 a Barcelona: Qui optarà a l’alcaldia?
Et detallem tots els candidats a les eleccions municipals del 2023 confirmats i també aquells que es plantegen optar a l’alcaldia de Barcelona

Colau: “Preguntar sobre com vesteixo està fora de lloc”

Immediatament després, Colau li ha traslladat, amb serietat, que no li vol respondre la pregunta. “Entenc la intenció de la pregunta, però em sap greu que una dona em pregunti per la meva manera de vestir i no ho respondré, sincerament”. L’alcaldessa de Barcelona s’ha mostrat taxativa amb la seva posició i ha llençat una opinió ferma sobre la pregunta de l’estudiant: “Preguntar sobre com em vesteixo i categoritzar com em vesteixo, està fora de lloc. Em vesteixo com em dona la gana, bàsicament”, ha conclòs.

Eleccions municipals del 2023 | Totes les notícies
Últimes notícies i tot el que cal saber sobre les eleccions municipals del 2023 a Barcelona, que se celebraran el mes de maig

L’estudiant plora i Colau s’hi acosta

La reacció d’Ada Colau ha provocat el plor de la futura estudiant. Tan bon punt ha finalitzat l’acte, l’alcaldessa s’ha dirigit a la futura periodista i han acostat posicions després del moment de tensió viscut a les instal·lacions de la UPF. En aquesta conversa, Colau s’ha disculpat: “Em sap greu haver-te contestat tan impulsivament“.

Font: betevé – Read More

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Generated by Feedzy
%d bloggers like this: