Categories
beteve.cat

La primera Kidical Mass a Barcelona treu al carrer desenes d’infants, famílies i bicis

La primera Kidical Mass a Barcelona se celebrarà aquest diumenge a partir de les 11.30 h. El recorregut d’aquesta iniciativa ciclista, ja present en diversos països del món, passarà pels carrers de l’Eixample. La jornada crida a treure al carrer infants i famílies amb les seves bicicletes, amb l’objectiu de reclamar una mobilitat més sostenible i segura a la ciutat.

El punt neuràlgic de la Kidical Mass a Barcelona serà el Parc de Joan Miró, on es faran activitats durant tot el matí i des d’on sortirà el recorregut en bici, de 5 km. Les associacions de famílies d’alumnes de diverses escoles de Barcelona fan una crida a les xarxes socials per participar-hi. La festa servirà per reunir tots els bicibusos de Barcelona i Catalunya.

Arriba la Kidical Mass! La primera gran trobada de bicibusos.

Omplirem de bicis els carrers per reclamar entorns saludables, segurs i ciclables.

Diumenge 15 11:30
Parc Joan Miró, Barcelona
https://t.co/nPG3vIYM1c
https://t.co/h2ipUxXMRq#kidicalCat #KidicalMass pic.twitter.com/daxMKLRGcT

— AFA Pere Vila (@AFAPereVila) May 11, 2022

Una acció simultània a diverses ciutats del món

L’acció tindrà lloc simultàniament a diferents ciutats del món i persegueix posar la bicicleta al centre de les polítiques de mobilitat. La Kidical Mass s’ha inspirat en la Massa Crítica, la trobada nocturna de ciclistes el primer divendres de cada mes. Aquesta, però, serà la versió infantil del moviment reivindicatiu. En aquest cas, però, els promotors de la Kidical Mass han comunicat el recorregut de la pedalada.

Serà una ruta circular, apta per a la canalla, amb música i animació. L’itinerari, de 5 km, transcorrerà per la calçada, com a part del trànsit, i obligarà a tallar alguns trams d’artèries viàries de Barcelona com el carrer d’Aragó o la Gran Via de les Corts Catalanes.

Font: betevé – Read More

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

%d bloggers like this: