Categories
E-NOTICIES.COM

La mala gestió d’Elena a Interior

El conseller d?interior, Joan Ignasi Elena, va ser reprovat dijous per la majoria de grups del Parlament. El PSC va promoure la iniciativa que va rebre el suport de Vox, Ciutadans i el PP. Junts i Comuns s’hi van abstenir, i ERC i la CUP hi van votar en contra.

Entre els punts aprovats que critiquen la gestió d’Elena es troben que “els canvis promoguts pel Conseller d’Interior” en els Mossos “han generat un llarg període d’inestabilitat en la direcció del cos policial”.

També es recorda que “el Departament d’Interior no ha elaborat el Pla General de Seguretat de Catalunya per tal d’elevar-lo al Govern per a la seva aprovació i posterior presentació al Parlament”.

De la mateixa manera, lamenten que “Interior ha omès durant més de set mesos la Resolució del Ministeri de l’Interior que autoritza l’accés per part de la Guàrdia Urbana de Barcelona a la base de dades del Sistema Automático de Identificación Dactilar (SAID)”.

També que “Interior no ha desplegat la Direcció General de Coordinació de les Policies Locals creada a inicis de la present legislatura”. Finalment, s’apunta que “Interior no ha arbitrat cap mecanisme que permeti el cobrament de les multes de trànsit imposades als ciutadans europeus autors d’infraccions a les carreteres catalanes”. Per aquest fet s’han “deixat de recaptar “més de 5 milions d’euros”.

Font: e-noticies: Última hora – Read More

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Generated by Feedzy
%d bloggers like this: