La llista que no agrada gens Piqué i corre com la pólvora pel vestidor del Barça

Una de les zones que la direcció esportiva del Barça vol reforçar aquest estiu és la de l’eix defensiu. L’objectiu és donar-li sortida a Lenglet, Umtiti i Lenglet, per la qual cosa Xavi Hernández reclama el fitxatge de 2 centrals. El primer serà Andreas Christensen, que finalitza contracte amb el Chelsea, mentre que el segon està en fase de negociació i que dependrà molt de la capacitat econòmica que acabi tenint el Barça per sortir al mercat. L’objectiu afecta directament a Gerard Piqué, que amb Araujo com a fix per a Xavi, veu com el fitxatge d’un central de primer nivell el podria convertir en suplent.

L’objectiu número 1 per a Xavi Hernández és Jules Koundé, del Sevilla. El francès li encanta a l’entrenador blaugrana, però el problema és que el conjunt andalús, que sap de l’interès del Chelsea, no pensa reduir la seva petició de 80 milions d’euros. És per això que el Barça està intentant reduir el preu afegint jugadors, amb Memphis Depay com a número 1 de la llista, ja que és del grat de Monchi.

Jules Koundé, després de marcar un gol amb el Sevilla / EFE

De Koulibaly a Laporte

Després de Koundé, en la llista de la direcció esportiva apareix el nom de Kalidou Koulibaly, del Nàpols, que acaba contracte el 30 de juny del 2023. El jugador, que té 30 anys, no té previst renovar, ja que vol provar un altre campionat. El problema és que hi ha diversos clubs darrere dels passos de Koulibaly, la qual cosa provoca que el Nàpols vagi a crear una subhasta.

I un altre dels noms que agraden, però que també sembla que serà complicat és el d’Aymeric Laporte, del Manchester City. Amb contracte fins al 2025, sembla complicat que Pep Guardiola vagi a deixar sortir un futbolista important per a ell i pel que el Manchester City va pagar 65 milions d’euros.

Lisandro Martínez, en un partit de l’Ajax / Europa Press

Lisandro Martínez, opció ‘low cost’

En la llista d’opcions més assequibles destaca l’argentí Lisandro Martínez, que amb 24 anys s’ha convertit en un dels jugadors destacats de l’Ajax. L’argentí vol canviar d’aires i el Barça està disposat a pagar 25 milions. Les negociacions les està portant personalment Jordi Cruyff, que manté una relació estreta amb l’Ajax.

Si Lisandro Martínez fallés, el Barça anirà a per Romagnoli, que acaba contracte amb el Milan, o per Íñigo Martínez, el contracte del qual expira el 2023 i que sempre ha tingut l’espina de no haver pogut arribar al Barça quan encara jugava en la Reial Societat. Altres noms com els de Pau Torres, del Vila-real, estan descartats, ja que al seu elevat cost s’afegeix que no acaben de convèncer Xavi Hernández.

 

Imatge principal: Gerard Piqué, en un partit del Barça d’aquesta temporada / Europa Press

Font: ElNacional.cat – Read More

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *