Joan Laporta negocia amb un anticuler fan del Reial Madrid que va ridiculitzar Messi, Piqué i el Barça

El Barça té un nou problema degut a un fitxatge que ideològicament no encaixa gens amb el club blaugrana. Elvis Coca, qui era el director esportiu del Mirandés, era un dels candidats per a la parcel·la d’scouting del futbol base culer, però abans de produir-se el fitxatge han sortit a la llum diversos missatges llançats a les xarxes socials que l’han privat d’acabar aterrant al Barça.

Els polèmics missatge d’Elvis Coca

Joan Laporta ja sap de quin peu calça Coca. Era un dels escollits pel Barça perquè dirigís la captació de joves talents per al filial culer i per a la resta de categories del futbol base blaugrana. També havia sonat per ocupar el càrrec a l’Espanyol i al Sabadell.

2/7 pic.twitter.com/uu6CD7jCOp

— Quim Molins (@qmolins) June 25, 2022

El cas és que havia enviat piulades a Twitter mofant-se del Barça i alegrant-se per les seves derrotes. La seva postura era lloar el Reial Madrid, l’etern rival. També havia fet tuits en els quals ridiculitzava Leo Messi, Luis Suárez o la secció de bàsquet del Barça. I tot acabava amb burles que anaven dirigides a nivell personal cap a Gerard Piqué.

Uns missatges que, tot i que Elvis Coca ha volgut esborrar, s’han filtrat i el Barça ha pres mesures. Laporta ha descartat el fitxatge i ja és pràcticament impossible que acabi treballant al conjunt blaugrana. Ni que demani perdó ni que faci marxa enrere.

4/7 pic.twitter.com/zDUJFnuabJ

— Quim Molins (@qmolins) June 25, 2022

Un cas similar al de Sergi Guardiola

Per tant, el Barça haurà de canviar d’estratègia i buscar una nova solució per a la direcció de l’scouting de categories inferiors. Ser anticuler i fan del Reial Madrid no dona punts per acabar sent treballador del Barça. Ni que la seva feina sigui molt bona ni que sigui un dels millors per captar talent jove.

En primera instància i després de sortir a la llum els tuits, el Barça encara va deixar la porta entreoberta. La professionalitat i els molts contactes de Coca amb clubs de categories inferiors donava molts punts al ja exdirector esportiu del Mirandés. Però la seva actitud i la seva opinió contra el Barça de fa uns quants anys l’han acabat deixant sense opcions d’aconseguir la feina de la seva vida.

Sergi Guardiola jugant amb el Rayo Vallecano / Foto: Europa Press

El cas d’Elvis Coca s’assembla al de Sergi Guardiola, qui fa uns anys va estar a punt de fitxar pel Barça B, però uns polèmics tuits el van acabar allunyant del club blaugrana quan ja s’havia anunciat el fitxatge.

 

Imatge principal: Joan Laporta fent un discurs a l’entrega dels Premis PIMEC / Foto: Sergi Alcàzar

Font: ElNacional.cat – Read More

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *