Categories
beteve.cat

Interior aparta quatre dels mossos d’esquadra implicats en la polèmica batussa del Raval

Quatre dels agents dels Mossos d’Esquadra que van participar en la polèmica batussa del Raval el 8 d’octubre han estat apartats pel Departament d’Interior. Així ha resolt la conselleria els expedients disciplinaris oberts a 10 agents implicats en aquesta actuació. La Divisió d’Afers Interns dels Mossos d’Esquadra els acusa de violació de domicili, furt i falsedat documental.

D’acord amb la primera investigació, van entrar il·legalment en un dels domicilis i es van emportar uns patinets quan estaven fora de servei.

Els Mossos denuncien dues persones per agredir un agent fora de servei amb una barra de ferro
La versió d’alguns veïns és molt diferent de la policial i asseguren que els agents van provocar els incidents

Tres agents més dels Mossos, traslladats

Pel que fa als altres expedients, Interior ha traslladat del seu lloc de treball tres agents més, per omissió d’una persecució de delicte i falsedat documental. Pel que fa als altres tres investigats, no se’ls han decretat mesures cautelars, si bé se’ls acusa també d’omissió de persecució de delicte i falsedat documental.

Els Mossos engeguen una investigació interna per esclarir l’incident amb agents fora de servei al Raval
Els fets van passar dissabte, 8 d’octubre, quan, segons la versió inicial de la policia catalana, dues persones van agredir un agent amb una barra de ferro

Expedients oberts en espera de resolució judicial

La investigació de la Divisió d’Afers Interns dels Mossos d’Esquadra s’ha resolt aquest dimecres i, de moment, els expedients dels agents queden oberts en espera de la resolució de la causa judicial oberta.

Font: betevé – Read More

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Generated by Feedzy
%d bloggers like this: