Categories
ELNACIONAL.CAT

Informació molt sensible que afecta Xavi Hernández corre com la pólvora al Barça: hi ha preocupació

El Barça està en un mal moment a nivell de resultats i és sabut per tothom que la figura de Xavi Hernández comença a ser qüestionada. Si fa uns mesos ningú posava en dubte el paper de l’entrenador de Terrassa, cada derrota o cada mal resultat que suma és una pedra més que li posen a la motxilla del tècnic culer. I sembla que aquest pes extra no resistirà eternament.

Joan Laporta segueix defensant Xavi Hernández

Joan Laporta sap quina és la situació, però de moment segueix confiant plenament en Xavi. Fa unes setmanes el president del Barça va afirmar que “la confiança està intacta, en Xavi i en els jugadors, que són molt bons. Podem competir amb grans equips d’Europa”. I també creu que “Xavi sap molt perquè l’equip vagi progressant”. Igual que “Xavi ha demostrat que és un home que coneix perfectament la casa i el sistema, a part de com a persona és excel·lent. Anirà a millor i ens donarà molts èxits”.

Però tot això va ser abans de perdre al Santiago Bernabéu contra el Reial Madrid i de confirmar-se l’eliminació de la Champions League. Tot i això, la situació no ha canviat i Xavi segueix protegit per la directiva. Però segur que si no hi ha una millora, tornarà a ser qüestionat i a apropar-se a l’abisme.

Joan Laporta Xavi Hernández abraçant-se / Foto: FC Barcelona

Les crítiques cap a l’equip de Xavi Hernández

Ara bé, això no vol dir que l’afició culer no pugui qüestionar-lo i que pugui començar a atacar el seu entorn. En els últims dies han sortit diverses veus posant en dubte la professionalitat de l’staff tècnic del Barça, és a dir, jutjant els ajudants de Xavi Hernández.

A Òscar Hernández, el seu segon, li posen l’etiqueta de ser el germà de Xavi. Sergio Alegre, el tercer entrenador, se li destaca que va ser scouter de l’Olot i que va entrenar el Rubí a Tercera Divisió, però que va ser acomiadat pels mals resultats. Ivan Torres, el preparador físic, té experiència a l’Ávila, però que és amic de la infància de Xavi. I els vistaires van treballar al Sant Andreu. I així, alguns dels membres de l’equip de Xavi Hernández al Barça.

Xavi Hernández acompanyat de Joan Laporta i del seu cos tècnic / Foto: FC Barcelona

Per tant, a banda de Xavi Hernández i de la seva gran trajectòria com a futbolista i la ja coneguda experiència com a entrenador, de la resta hi ha molt poc a afegir. Per aquest motiu comencen a sortir diverses veus, com per exemple la del periodista Josep Maria Casanovas de l’Sport, que assenyala directament el cos tècnic del Barça i la seva falta d’experiència i professionalitat. I això mateix i que la bola es faci més gran és el que comença a preocupar dins del club blaugrana.

Font: ElNacional.cat – Read More

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Generated by Feedzy
%d bloggers like this: