Categories
beteve.cat

Incendi a Barcelona: un foc crema en un pis de Sarrià mentre no hi ha ningú a casa

Declarat un incendi a Barcelona aquest divendres a la tarda. Un foc ha començat a cremar en el primer pis del número 14 del carrer dels Caponata, a Sarrià. Efectius dels Bombers de Barcelona s’han desplaçat fins al lloc dels fets per extingir les flames, que han generat una columna de fum molt negre. Minuts després, pels volts de les 17 h, l’incendi s’ha donat per extingit sense cap afectació personal.

Segons han informat testimonis de l’incendi a betevé, el foc s’ha produït a les 16.15 h en un entresol. La Guàrdia Urbana de Barcelona també s’hi ha desplaçat. Molts veïns, sorpresos, han sortit al carrer per observar el foc i les tasques d’extinció dels bombers.

No hi havia ningú al pis en el moment de l’incendi

En el moment que s’ha originat l’incendi, no hi havia ningú dins del pis afectat, segons han informat fonts municipals a betevé. En total s’hi han desplaçat vuit dotacions dels bombers i, tan bon punt han arribat i han començat les tasques d’extinció, la virulència de les flames i el volum de la columna de fum han disminuït.

En qualsevol cas, els operaris estan fent revisions a l’escala de l’edifici per comprovar que no hi ha afectacions estructurals ni en altres pisos.

Foto: BCN Informática

Es desconeixen les causes de l’incendi

Ara per ara, es desconeixen les causes de l’incendi, que s’ha allargat durant gairebé una hora.

Incendi a l’AP-7 a Sant Cugat del Vallès: un foc a la mitjana talla un carril en els dos sentits

Darrers incendis a Barcelona

El darrer incendi en un edifici del qual betevé ha tingut coneixement a la ciutat es va produir el 29 de novembre en un habitatge al carrer de Rosselló amb tres persones ferides lleus. Tres dies abans, el 26 de novembre un foc mortal en un hotel de l’Eixample va provocar la mort d’un home de 58 anys. El mateix dia, també es va produir un incendi sense ferits al carrer de Calàbria.

El 25 de novembre, hi va haver dos incendis a la ciutat. El primer, en un pis situat a Horta, en què dues persones van patir cremades. La mateixa tarda, els Bombers van extingir un altre incendi a la Sagrera.  A l’octubre, el dia 31, es va produir un foc en una finca propera al Palau de la Música Catalana. La redacció d’Informatius de betevé està treballant per ampliar aquesta informació.

Font: betevé – Read More

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Generated by Feedzy
%d bloggers like this: