Categories
ELNACIONAL.CAT

H&M crea un vestit amb efecte ganxet com el que feien les nostres àvies

H&M ha reprès un estil únic per convertir-lo en una nova tendència ràpidament. Es tracta d’un vestit curt que té efecte de ganxet, la qual cosa li agrega moviment i molta estructura, amb un teixit precís i amb petites obertures que aporten detall.

És difícil trobar un vestit com aquest de H&M, amb un teixit de malla que va des del coll fins al baix i a més s’emmotlla al cos amb molta delicadesa. Aquest és un disseny de coll rodó amb vora gruixuda que li aporta una millor forma i el fa lluir més delicat.

Alhora, és un disseny d’espatlles caigudes amb mànigues curtes que arriben fins als colzes i compten també amb una vora de rivet gruixut que va a to amb el coll del vestit.

Vestit amb efecte ganxet / H&M

Dels vestits més únics de H&M

Si bé el tramat del vestit és el seu principal atractiu, també hem de destacar la combinació de colors que ha triat H&M, amb un patró de línies corbes de diferents grossors que creen el millor contrast entre el fons en color cru i el negre.

El vestit de H&M manté l’estil en tot moment, amb un tall recte a la zona de la cintura i fins el baix, adaptant-se a tots els estils i lluint bé en totes les mesures. Resulta del més fresc i còmode i és un vestit que pots combinar amb diferents tipus de calçats.

Vestit amb efecte ganxet / H&M

Manté la forma gràcies al teixit i és sense folre, per la qual cosa en alguns orificis es pot veure part de la pell. El llarg és curt, arribant fins a les cuixes i amb un tall recte de vora gruixuda que va a to amb les mànigues i el coll. En la part posterior conserva el mateix estil i a més és un vestit que trobes en diferents talles.

Algunes d’elles s’han esgotat, però pots fer un cop d’ull des de la XS fins a la M. Encara que és probable que les talles esgotades tornin a estar disponibles. El seu preu, 79,99 euros, no és el més baix, però el seu teixit ho justifica.

Font: ElNacional.cat – Read More

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Generated by Feedzy
%d bloggers like this: