ENTREVISTA Albert Sala, coreògraf d”Eufòria’: “Estic al·lucinat amb el resultat, no m’ho esperava a TV3”

Entrevistem al coach i responsable de les coreografies del programa musical que triomfa a Catalunya: “El concert del Sant Jordi serà molt ‘heavy'”

Per Sergio López

És el coreògraf i coach d’Eufòria, el programa estrella dels divendres a TV3. Albert Sala no havia treballat mai abans a TV3 tot i triomfar en diverses televisions estrangeres. Va fer coreografies per programes d’èxit com Factor X al Regne Unit, Dancing with the stars o So you think you can dance. També té carrera professional com a coreògraf en produccions cinematogràfiques nord-americanes, en anuncis de marques internacionals de moda i esport i en canals de televisió com ara Disney Chanel o productores com la Warner Brothers.

A Barcelona, lidera La Caja Negra, un nou estudi que compagina produccions de videodansa i formacions de ballarins i ballarines professionals. A les portes de la semifinal d’Eufòria, hem parlat amb ell perquè ens expliqui com viu l’èxit del programa des del backstage.

Titulars de l’entrevista a Albert Sala

“Vaig decidir marxar a Londres amb 17 anys i em vaig menjar la ciutat i em va permetre agafar experiència per Europa”

“És la primera vegada que treballo a Espanya en un programa de televisió. Em van escriure per Instagram i em van dir que tenien un projecte molt xul·lo”

“A l’estranger no hi ha límits, tot és possible. Tenen un pressupost i una ambició molt alta i es nota. A ‘Eufòria’ sempre faig jo el primer pas, intento ser creatiu i quan em diuen que no hi ha pressupost, no em rendeixo i busco alternatives”

Coaches d”Eufòria’ (TV3)

“Trobo molt a faltar a la Llum. Aportava un punt de show que els altres no ens donen”

“És una pena que el Joan hagi marxat sense poder demostrar el potencial de veu que té”

“L’Edu és qui té més suport dels fans. S’ho va guanyar fent campanya arreu de Catalunya quan es va jugar la repesca després de ser eliminat”

“Els concursants van molt cansats. A vegades em diuen que tenen ganes que això s’acabi perquè tenen molta pressió”

Albert Sala

“El concert del Palau Sant Jordi serà molt ‘heavy’. Serà un 2.0 de tot el que es pot veure a la televisió. Hi haurà foc i el que faci falta. Serà un show de somni”

Les meves expectatives s’han vist superades. Quan em van dir que es feia a TV3, vaig pensar: “Bueno, farem el que podrem. Però el resultat em va al·lucinar. És un abans i un després i espero que això segueixi”

Vídeo entrevista completa

L’entrada <span>ENTREVISTA</span> Albert Sala, coreògraf d”Eufòria’: “Estic al·lucinat amb el resultat, no m’ho esperava a TV3” ha aparegut primer a El Món de la Tele.

#ENTREVISTES, EUFÒRIA

El Món de la Tele – Read More

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *