Categories
E-NOTICIES.COM

El Parlament reprova Elena

El conseller d’interior, Joan Ignasi Elena, ha estat reprovat per la majoria de grups del Parlament. El PSC ha promogut la iniciativa que ha rebut el suport del Vox, Ciutadans i PP. Junts i Comuns s’ha abstingut, i ERC i la CUP hi han votat en contra. La moció dels socialistes ha tirat endavant, doncs, gràcies a l’abstenció dels antics socis de govern d’Esquerra.

La diputada de Junts Jeannine Abella ha argumentat per a no votar-hi a favor que no volen entrar a “utilitzar la seguretat amb finalitats electorals” i ha retret als socialistes que traslladin el debat “al terreny personal”. No obstant això, Junts per Catalunya ha advertit el conseller que “necessita millorar i molt pel bé del cos i de la ciutadania” i, finalment, s’han abstingut.

El diputat del PSC, Ramon Espadaler, ha defensat que “proposar la reprovació d’un membre del Govern no és un acte improvisat ni de frivolitat”, sinó un “exercici de responsabilitat”. Espadaler ha denunciat “la intromissió a la cúpula dels Mossos” i ha advertit Elena que “acabarà sol, només a les mans dels seus companys de la CUP”.

Font: e-noticies: Última hora – Read More

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Generated by Feedzy
%d bloggers like this: