El Parlament recorre a la justícia espanyola

El diputat de la CUP Pau Juvillà, condemnat a mig any d’inhabilitació per desobediència, ha anunciat que tant ell com el Parlament presentaran dos recursos al Tribunal Suprem contra la resolució de la Junta Electroal Central (JEC) que reclama retirar-li l’escó.

Juvillà ha assegurat que “esgotarem totes les vies judicials, arribarem al final” i ha dit que, si cal, portaran el cas a Europa. “Cal una resposta antirepressiva col·lectiva per defensar a les més de 4.000 represaliades i reforçar la lluita independentista”, ha reclament.

“Que per mantenir llaços grocs s’inhabilitin càrrecs escollits democràticament evidencia la suspensió democràtica flagrant en la que estem immersos i que no pensem normalitzar” i ha fet una crida a “convertir la repressió de l’Estat en lluita política”.

El cupaire, que ha comparegut acompanyat pels membres independentistes de la Mesa, ha defensat que “la JEC no és un organisme judicial”. “Per això, compareixem juntes i fermes contra la repressió per insistir que donarem una resposta conjunta a aquest nou atac a la sobirania del Parlament”, ha conclòs.

Font: e-noticies: Última hora – Read More

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *